Ändrar design

Jag har den här tråkiga designen tills jag fixat en ny. Det funkade tydligen inte att ha den bilden jag ville, dumma blogg.se som vägrar samarbeta -.-

MÅSTE HA!!!

Åh nu vet jag vad mitt nästa köp blir! De här fantastiska byxorna från H&M! Kostar endast 199kr, måste måste måste och ska ska ska köpa!!! ♥♥

I have a dream

Någon gång ska jag åka till Paris eller Milano eller kanske New York när det är fashion week där. Även om jag inte är bjuden på någon visning får man ju titta på alla andra som är det, och som klätt upp sig till tänderna. Tyvärr är fashionweek i Paris (sista) slut den 3/10, så efter det blir det ganska tomt i bloggar och på instagram. Under alla veckor, Stockholm-Köpenhamn-New York-London-Milano-Paris bombarderas min instagram av visningsbilder. Och streetstyle. Streetstyle gillar jag mest. Någon gång vill jag åka som streetstylefotograf till en modevecka och fota alla människor. Annars vill jag bli designer. Och ha ett stort internationellt märke. Det vill jag, om 10 år kanske ni har några kläder jag designat i er garderob, vem vet? 
 
Vad ska ni bli när ni blir stora?

DETAILS

Pants-H&M trend // Shoes-Deichmann // Necklace-H&M // Knitted sweater-Vila
 
Okej det blev i princip hela outfiten, men det var ju bra för jag tänkte inte ta några fler bilder på min klädsel (lol) idag. Älskar verkligen halsbandet från H&M! Det finns en fulare version av det också, som är stelare och dyrare, och ser ut såhär:
Som det flesta bloggare har köpt istället för det jag har. Haha jag tycker inte om det här...eller det är snyggt men det andra är snyggare. Okej jag ska sluta tjata om det nu. Hejdå.

....and they say this is the season of death.

And I definitely DON'T agree.
 
Hösten är den vackraste årstiden enligt mig. Jag älskar att bo i Sverige, att ha fyra årstider som är så olika. Det är inte alla som har det. Vissa länder har ju bara torr- eller regnperioder. Låter inte särskilt kul tycker jag... Jag gillar alla årstider lika mycket, men önskade att min hjärna ville leva i en årstid åt gången och inte hoppa fram en säsong när halva årstiden har gått. Suck. Hoppas jag inte är ensam om det....
Vilken är din favoritårstid?

Te och höst

Sitter och dricker te och redigerar bilder i iPhoto, som ni ska få se sen! ÅH så fint det är ute nu! Vill typ flytta ut... Tog massa bilder på höstlöven och sånt förut, som ni snart ska få se! Stay tuned.

SOMMAR

Jag sitter och kollar igenom bilder från i somras, och det var ju rätt många fina dagar ändå♥
Blandade bilder från Marstrand, hemma, Halland, konfalägret, kalas, bröllop, fika, Arvika, hos Frida, Båstnäs. På bild nr.9 är min tremänning/syssling Oliviafrån Australien som hälsade på. Fast jag saknar inte sommaren. Nu vill jag ha höst, och känner jag mig själv rätt så kommer jag börja längta efter jul någon gång i slutet av oktober. Så jag tillåter inte mig själv att tänka för mycket på jul, för då längtar jag bara dit. Haha min hjärna vill alltid en årstid framåt, den kan aldrig leva i nuet ;)
 

Shoes in le closet

Vad som händer Och Inspiration

Den här veckan har jag prao! Jag ska vara på min gamla skola som sagt, i 1-2:an. Det är färre än 60 elever på den skolan, inga kaxiga jobbiga ungar som det kan vara på andra, större skolor. Veckan efter har vi höstlov, såå skönt! Jag vet att vi har det väldigt tidigt, men det är för att så många är med på älgjakten osv här. Haha låter som någon norrländsk liten by för 100 år sen eller nåt. Tänkte visa några fina bilder från lookbook.nu, åh vilken inspirationskick man får!
ÅH så fint! Det här stillade inte direkt mitt shoppingsug....hehe.
Ha det bra!! :)

SPETS

För mer än två år sen köpte jag de här söta tightsen på BikBok, och har ALDRIG använt dem kom jag på när jag rotade fram dem i garderoben! Jag har ingen aning om vad man ska matcha med, allt såg så....överdrivet ut som jag testade. Får nog ta mig i kragen och köpa en LBD (Little Black Dress) som passar till allt. 
 
Idag är annars en sån dag som det känns som att ALLT i min garderob är snyggt. Det är härligt, men jag har enorm beslutsångest över vad jag ska ha på mig, hehe. Visar antaligen dagens outfit sen, ska få lite inspiration från bloggar nu!
xoxo

NY VÄSKA NUUU!!!

Åh jag vill verkligen ha en ny väska nu, när man kollat på olika bloggar och sett deras nya köp. Inte bara en väska, utan kläder också. Jag vill shooppaaa. Tyvärr gjorde jag slut på månadspengen i Arvika och köpte Missoni-ballerinorna, men det var det värt. Trots att jag får vänta i typ ett halvår innan man kan använda dem utanför dörren. Jag behöver en ny väska nu känner jag. En ganska rymlig, men som ser liten ut. Som datorn får plats i också. Gärna i äkta skinn, men om man ska hitta en billig sådan får man väl rota runt på second hand. Vilket jag i och för sig inte har något emot, då blir man (förhoppningsvis) ensam om den. Men vad slår känslan när man går in i en butik och pillar på allt och väljer ut några saker man VET att man snart kommer att äga, och går ut därifrån med en fet påse på armen. Åh ren och skär lycka. Nästan, iallafall. 
 
Så, jag kan ju sammanfatta det här med : I need a new bag. 
Och jag vet att vissa personer som kanske Lisa eller så, kommer protestera, men jag behöver verkligen en.
Några exempel:
Från H&M, Cambridge satchel och Gina tricot (åhh den ser ut som en céline boston bag!!)
 
 

Bowling!

Ikväll var det bowling som stod på tonår-schemat. Det var ganska kul, förutom att jag fick lägst poäng av ALLA (seriöst, det har aldrig gått så dåligt för mig!) och vår bana höll på att krångla HELA tiden och stängde av sig osv. Men det var kul ändå. Imorgon ska jag på SCOUTTRAMP. Låter inte så jättekul kanske men det blir nog kul. Ska damma av min scoutskjorta jag fick i 3an och hålla tummarna för att den passar fortfarande. Men jag kan inte skriva mer nu, tyvärr, måste äta och fixa för imorgon eftersom vi ska gå upp klockan SEX ungefär, plågeri! Samma tid som vanliga skoldagar, usch! Men på söndag kan jag sova iallafall. Och sen är det PRAO och sen höstlov, naaajs!
Aja, hejdå och godnatt! Skriver mer imorgon efternmiddag tror jag!
xoxo

H&M á la Isabel Marant A/W12

H&M's nya kollektion är i lite westernstil och ser ut att vara plockat från Isabel Marant-visningen A/W12. (kolla på style.com om du undrar hur den såg ut, eller i närmaste modetidning. På tal om modetidningar kommer det bara släppas 2 till nummer av CHIC, så MISSA INTE!)
 
Jag skulle vilja ha halsbandet och (fusk-)mockajackan. Och kanske långklänningen i denim men jag skulle nog vara för feg för att ha den på mig ;)
 

För er Hunger Games-nördar!

Tänkte visa en del av rollistan till catching fire. Eller bilder på vem som ska spela vem liksom. Nu är det ju inte 100% säkert att jag har rätt, eftersom jag googlar och då kanske någon skriver fel, så mörda mig inte om det inte blir dom jag visar här.
FINNICK ODAIR-SAM CLAFLIN   MAGS-LYNN COHEN
JOHANNA MASON-JENA MALONE
Okej jag kommer inte på fler att söka på nu, men ni har dom här så länge! Det här är väldigt säkert att det blir dom i alla fall! Dom passar nog ganska bra :)
Eller?

Vem som ska spela president Coin i Hungerspelen enligt mig!

ÄNTLIGEN har jag kommit på vart hon är med och vad hon heter, jag har nämligen sett henne framför mig ända sen jag läste hungerspelen första gånger (har läst triologin 3-4 ggr). Hon skulle passa perfekt som president Coin i distrikt 13! (ooops spoiler för er som inte läst dom...). Hon heter Wendie Malick och åh vad bra hon skulle passa som Coin. Hon ska se ut som hon gör i "Confessions of a Shopaholic". Med en perfekt, grå page.
Det är alltid hon jag sett framför mig. (hon till höger alltså). Hon är ledare för den där shopaholicgruppen i "confessions of a shopaholic", hon som tar huvudpersonens klänningar till en second hand. Hon är även med i "hot in cleveland"-serien.
Who's with me?

Godnatt

Nu har jag ÄNTLIGEN råpluggat i 2 timmar och trängt in så mycket som får plats i mitt huvud. Hoppas det inte hinner ramla ut förrän imorgon på provet som är sista lektionen...Kan i alla fall ägna raster åt att plugga. Nu ska jag lägga mig så att jag inte somnar under provet imorgon, det vore ju förargligt...
Godnatt!
Vi fick förresten filmerna idag! Ska nog se catch me if you can imorgon eller lördag kväll.Den är sååå bra! Det är nästan 3 veckor, eller i alla fall 2,5, tills jag ska gå på skolan igen efter imorgon. Nästa vecka har vi PRAO, och efter det höstlov och sen ska jag vara ledig måndag och tisdag.
Godnatt!
 
ps.vilken film tycker du är bäst av sagan om ringen 1,2 eller 3? (jaja jag vet attt dom inte heter så men orkade inte skriva ut hela namnen) ds.

Trevligt

"hallå?"
"varför ringer du?"
haha frida...

Right now

Sitter och fikar lite med in stora tekopp från Indiska. Haha, kommer ALDRIG dricka upp allt det här. Mammamackor med brieost och te från teaffären i Arvika, ÅH. Ska väl dra igång med historian igen snart... Önska mig lycka till. Och Lisa: GÅ IN PÅ FACEBOOK. NU!!!

Mobilfodral MISSONI for LINDEX

Ni har redan sett en bild på det men jag tänkte visa lite bättre bilder.
Det är i 100% läder, och kostade 149:-. Finns också i en korallaktig färg. Den här är mer lila än den ser ut på bilden. En väldigt fin lila och höstig färg! Jag beställde förresten ett par skor förut, visar er bilder när jag fått dom!
kram!

Usch på hicka

Jag har hyponervokustiskadiafragmakontravibrationer, jobbigt! Sitter annars och pluggar på prov om första världskriget så det blir nog inte så mycket uppdatering idag. Ha det bra!

Clara och Den skitiga spegeln

Inte meningen att visa mina chubby cheeks men aja, nu ser ni hur jag ser ut om ni missat det ;)
Väst-Gina Tricot // Tröja-Pappas gamla (H&M herr) // skjorta-H&M // jeans-mammas gamla från Lee // väska-mammas gamla (The trend) // kamera från Canon (närå. eller det är ju sant men...)
Vad tycks? Inte så lätt att ta bilder i en skitig spegel med massa lypsyl-pussmunnar jag gjorde när jag var liten och annan lort på, haha. I bakgrunden syns vår tvättstuga. Trevligt va?? ;) Närå.
 Okej jag ska sluta tjata nu.
Hejdå!
 

 

Arvika!

Här är mina instagrambilder från Arvika idag. Enjoy!
Anna-Ida på Comfort Hotel-restaurangen. GE MIG DEN VÄGGEN!
Mobilfodralet från MIssoni
Café Nordells. MYYSIIIGT!

The hobbit!

Jag kom på idag att jag har ju inte läst the hobbit! Tyvärr är den väldigt tunn, mindre än 250 sidor, så det tar inte lång tid att läsa den.... Men jag överlever nog. kanske ska läsa om Vargbröder-serien igen...
I alla fall. Jag måste se den här filmen när den kommer i december! Här är trailern! 

Skarpt läge

Tekopp+systemkamera+macbook+iphone=ingen bra kombination. Farligt läge för mina elektronikprylar som ligger framme här. Drick försiktigt nu! 
 

MISSONI!

Haha påsen och skokartongen plus dustbagen är ju så snygga som skorna ;). Skorna kostade 400 kronor, men Missonimönstret blir ju inte direkt omodernt. Blir så fina på sommaren! 
 

Dustbag!

Hejhej!
Idag var vi som sagt i Arvika och det var ganska kul. Jag köpte en bok och några mer saker som jag visar sen. Kan ju visa dustbagen som följde med den ena saken...
Yeah. Ska anmäla mig till en skönhetstävling btw (blev så bra på bilden). Sarkastisk för er som inte fattade det. I alla fall. Jag blev ganska besviken på kläderna i kollektionen. Accessoarerna är skitsnygga, men kläderna var ju GLITTRIGA!? Ett par byxor var snygga och en kofta, men dom andra kläderna såg väldigt tantiga ut faktiskt. Beror ju på hur man matchar såklart men jag tyckte inte det var särskilt snyggt. Kändes lyxigt att få en dustbag och en fin påse som dom la i ett silkespapper i så det stack upp sådär snyggt, haha. Mobilfodralet och mini-clutcherna var alla i 100% läder, så det var bra! Och snygga smycken! Hoppas byxorna (500kr) kommer på rea snart. Helt ärligt tror jag inte dom flesta i Arvika bryr sig det minsta om det. But that's just a good thing. 
Visar sakerna senare eller någon annan dag när jag fotat dem!
xoxo

Jag ser tomten!

Haha, sitter på ett café med mamma och a-i, och har på mig tröjan på bilden här. Då sitter en liten pojke och säger till sin pappa "jag ser tomten!!" Och pappan "var?" Och då pekar den lilla pojken rakt på mig och säger "där!" Haha härligt med barn som säger precis vad de tycker och tänker ;)

Inception

HEJ! Är extremt trött efter att ha gått upp klockan 6 imorse, haft 800 meter (medeldistans) på gympan och efter det sett på film i fem timmar. Puh. Som tur är har vi studiedag imorgon. Studiedagar är verkligen oaser i skolöknen. Vi ska till Arvika som sagt. Jag, Frida och Anna var hemma hos Frida. Vi såg "no strings attached" först. Den var helt okej, inte världens bästa men ganska bra. Sen såg vi "Inception". Den var bra! Men det var riktigt irriterande att man aldrig kunde veta säkert vad som var dröm eller verklighet! Plus att jag blev stressad för det hände 1000 saker samtidigt. Men det var riktigt bra! Slutet är dock ganska störande, haha.
 
Ikväll  blir det Svenska Hollywoodfruar :D

Före och efter

Jag gillar fotoredigeringsfunktionerna i iPhoto! Det är enkla saker men kan göra så mycket med en bild! Har ingen aning om varför före-bilden ligger ner, men aja.
 
Vad tycks? ;)
 

Missoni för Lindex

149:- // 399:- // 399:-
Tre favoriter från Missoni för Lindex-kollektionen! Tror jag ska köpa tröjan och mobilfodralet. Kanske lyckas övertala mamma att få skorna också. Har fixat min PRAO idag också, jag ska vara på min gamla skola (går mindre än 60 elever där) i 1-2:an. Det blir kul! Haha, det är NÄSTA VECKA och vi ska lämna in lapp om det imorgon. I sista stund kan man säga. På onsdag har vi studiedag (♥) och då ska vi till Arvika (där Lindex finns :D) och efter det till Lova (1 år, hennes mamma också då ;). MYSIGT. Hoppas inte alla arvikingar köper upp allt från Missoni. Hör ni det, gör inte det! Närå. 
 
Ska ni köpa något därifrån, och i så fall vad? :)

Fina intressen man har.

Jag brukar gå in på "kartor" i min iPhone, sen väljer jag ut någon plats på jorden och zoomar ner ungefär såhär mycket och sen tar jag en "screenshot" (trycker på båda knappar alltså så den tar kort typ). Det brukar bli väldigt fina bilder då! Den här är från Majorna i Göteborg, och plaskis (plaskedammen) fick vara med ;) Skolan ligger alltså längst till höger i mitten (kungsladugårdskolan för er som undrar, och nej jag går inte där). Det är så fint med alla innergårdar. Har även gjort såhär i Paris, liknar ett spindelnät. Kolla mina bilder så fattar ni, heter clariizz på instagram.
 

JAG ÄLSKAR DEN HÄR DIKTEN. Jag brukar inte gilla att läsa dikter/poesi, tycker oftast det är konstiga dikter, men den här älskar jag. Speciellt det första stycket. Det andra handlar ju mycket mer om Sagan om Ringen. "Not all those who wander are lost". Hejdå.

Beställt filmer!

Nu har vi beställt 5 filmer på cdon, och en skiva. Det blev Sagan om ringen, Sagan om de två tornen, Sagan om konungens återkomst, Catch me if you can och Sarahs nyckel (som mamma ville ha). Och A-I bokade one directions nya skiva. Längtar tills vi får hem dom! Idag har vi sett klart på Avatar, puh vad lång den är! 2h40min! Men den är bra när man inte sett den på länge :)

I mitt fönster

I mitt fönster trängs alla minnen från resor, presenter från andras resor m.m. Bland annat: ett stort och ett litet eiffeltorn från Paris (presenter, har aldrig varit i Paris men har varit i Nice), en segelbåt från Cypern (varit där), st:peterskyrkan från Rom (varit där), Duomen i Milano (varit där), Big Ben i London (present, aldrig varit där), en guldig kamel med massa små stenar från från Egypten (present, inte varit där), en ask från...vad är det...Kroatien? Har ingen aning. Har förresten två askar, båda från Lisa (du vet den med snäckor på och den blåa hjärtformade, VART ÄR DOM FRÅN LISA?) och kanske något mer.
 
Jag älskar att ha souvenirer från när jag varit utomlands! En liten del av alla länder samlas i mitt fönster liksom. Jag önskade att jag hade köpt en souvenir från ALLA länder (städer, delar av länder osv) jag varit i (Kreta, Ligurien, Gran Canaria, Danmark, Monaco, Nice, Sardinien m.fl. inte från norge då ;). Får åka tillbaka och skaffa det ;) Närå. Eller jo. Jag kommer nog komma tillbaka till alla de länderna. Aja.
 
Vilka länder har du varit i?

Reklam med Avatar

Nu blir det reklam på tv4 med lite avbrott för Avatar ibland. Trevligt.
 

Julia Sheer

Sök på henne på spotify! Hon sjunger jättebra! Lyssnar på en cover av "when I look at you". Underbar röst! :)

Söndagsdeppig en lördag

Blä vad den här dagen varit lång och trist och grå! Man ska ju ta tillvara på såna här dagar, sitta inne och mysa, det är ett måste. Men jag har mest strukit runt i huset utan att ha gjort något egentligt förutom för att skala potatis och stryka en skjorta och städat lite på rummet. Jag ville se en film men det gjorde jag aldrig... Och ute var det bara grått och det regnade inte ens så det var inte ens mysigt. Så jag känner mig typ tom och deppig, jag brukar bara va så här på söndagar, att dagen känns oändlig och jag inte har NÅGOT att göra. Jag måste göra något kreativt så jag blir glad. Jag ska måla ett fint träd med fina röda löv på. Då blir jag glad, när jag får vara kreativ. Man måste förresten börja fundera på gymnasiet nu. Jag är 99% säker på att jag ska gå bildestet. Helst i Arvika men jag ska kolla på lite skolor i Karlstad också, gå på öppet hur och sånt.
Hoppas ni har haft en bra dag! 
 

Autumn in my ❤

Hösten är så härlig! Speciellt de dagar när det är riktigt kallt ute, nära nollan men inte minusgrader och sol. När höstlöven nästan lyser i orange, rött och gult och man har på sig en stickad tröja, en fin kappa och fina skor. Och en snygg väska såklart. Och gå en sväng i en mysig stad kanske,med många fina träd och sätta sig på ett café och ÅHH VAD MYSIGT! Äta hembakad äppelpaj med svenska äpplen i och vaniljsås på, och dricka te eller kaffe till. Jag älskar hösten! Liten detalj från vårat hus som jag fixat, haha ;) Den hänger på vår kakelugn så jag satte på några löv. Åh åh åh! ❤❤❤
instagram: clariizz

Citybird

De här fina bootsen från citybird kostar 279 kronor i scorett's webshop (finns ej i butik). Skulle gärna ha dem i min garderob! Skulle vara så fina i vår och sommar (vadå ettt halvår kvar?) till blommiga klänningar. Nej skärpning nu Clara, nu är det höst... De är på rea så man kan ju köpa och spara.
xoxo

Två bra förebilder!

Inna ni börjar läsa vill jag inte säga att någon annan är en dålig förebild eller så, jag vill bara lyfta fram dom här två som jag tycker är så bra!
bild från saniaclaus.chic.se
http://saniaclaus.chic.se
Sania skriver bara postiva saker om andra människor (och sig själv), plus att hon dricker ingenting (HAHA jätteroliga ni som säger "men man dör om man inte får vatten"). Superfina outfits och hon är jättesnäll och svarar på kommentarer på sin blogg och på instagram! Läs läs läs! 
bild från mogis.se
http://mogis.se
Läs det här inlägget som Malin/"Mogi" skrivit, hon är smart den tjejen ;)
http://www.mogis.se/2012/09/the-importance-education/#comments
Hon skriver annars om saker som är trevliga att läsa, som inlägg om mat (för alla food lovers) och fina outfits!
Läs!
 

Today I don't feel like doing aaanything!

Idag regnar det och blåser ute, en perfekt dag att se på film och mysa inomhus alltså! Jag ska nog sätta på någon mysig komedi eller kanske man ska förfriska minnet av Avatar? Eller någon annan bra film. Bara den är bra. Så kan jag sitta i soffan och dricka te och äta godis eller nåt, åh vad mysigt! Jag älskar verkligen hösten! Det är så MYSIGT och för att inte tala om alla snygga kläder! Jag vet att jag är värdelös på att visa er outfits och sånt, men jag kommer aldrig ut och tar kort. Eller plockar upp kameran ens. Och bilder tagna i spegeln är inte något vidare. Så det får det bli bättring på! Jag måste förresesten kolla på "gangnam style" också, har endast sett den utan ljud under en lektion, haha. Vad ska ni hitta på idag?
Bild från instagram: clariizz
 

Dum och dummare!

På tonår såg vi på dum och dummare, men jag vet inte om det var ettan eller tvåan. Det är den när dom går i skolan och är "speciella elever" typ. Jag har sett båda filmerna nu och dom är så sjukt roliga! Det blev lite krångel med projektorn så alla fick sitta i soffan och se på den lilla datorn (eller lilla och lilla, men en hp i "vanlig" storlek). Det var lite jobbigt för man såg inte texten och så, men det var bra ljud och det var skitkul även om det inte blev riktigt som vi tänkt oss. Man får göra det bästa av situationen ^^

Okej, nu har jag en del saker som jag inte får glömma!;
  • Green Day's nya skiva ¡UNO!
  • Missoni för Lindex
  • Experts konkursrea, köp en billig filmkamera gärna 
  • Anna dello russo för H&M
  • skriva biologi- och engelskauppsatser
  • MED MERA ;)
Hur är det med er?
xoxo

It's FRIDAAY!

Tjenare! Idag är det fredag för er som missat det. Fick reda på matteprovet idag, fick B så jag är nöjd. Ikväll blir det tonår och FILM. Hoppas det blir en bra film... 
I alla fall så vill jag påminna er om att kolla in gina tricot lite då och då, för i oktober släpps deras skokollektion! Köper du senaste CHIC ser du ett av paren, spännande! Och om du vill så ska man kunna beställa saker från bikbok, men jag kan FORTFARANDE inte se något webshopaktigt, ingen beställ-knapp eller något. Är det fler som inte kan se det i Safari? 
Kram!
 

Instadays

Redigerade bilder från Oslo.
Min gammelmormors gamla fina väska
Fick äntligen spendera en hel dag i sängen, tillsammans med den här kraken.
Blev inspirerad av Frida Gustavsson
Kottiiiss!
Köpte fina block för 10 kronor styck på mâten.
Drömde mig tillbaka till Italien och var avundsjuk på alla som är på fashionweek i Milano just nu! (och allra avundsjukast på de som ska gå på Louis Vuitton, Isabel Marant, Chanel m.m. i Paris snart! :)

Utomlands i höst?

Snyggaste resväskan just nu är från Anna Dello Russo för H&M, och kostar ca 1500 kr. Så här ser den ut!

H&M IN MY ❤

Åh asså H&Ms nyheter idag!  Kolla själva!
Åh GE MIIIG! Så fint! Från H&M som sagt. Den rosa jackan påminner väldigt mycket om den här:
Chloé A/W 2012
Jag gillar pastellfärger på hösten, som tex laxrosa med vinrött. Like! Vad tycker du?

Värst vad många konkurser idag då....

För er som missat det så har Expert (ni vet, elektronikgrejs) ansökt om konkurs idag. På deras hemsida finns en lista med egenägda butiker som kommer stängas, och ni kan ju förvänta er en FET rea på dom! See you there ;)
Kanske köper en liten kompaktkamera billigt som jag kan ha när jag inte orkar släpa med mig den stora systemkameran överallt. Behövs ju egentligen inte då man har en mobil med en så bra kamera men jag gillar mer att fota med en riktig kamera när man kan fokusera ordentligt, ha en riktig knapp (jaa jag vet att man kan trycka på en knapp på iphone men ändå) och sånt. Hopas dom har fler roliga och BILLIIIGA saker på rean. PÅ tisdag släpps btw två saker: Lindexs samarbete med MIssoni och Green Days nya skiva. KÖP! Jag måste verkligen ha ngt från missoni kollektionen. Ska försöka släpa med mamma till karlstad ngn dag om dom säljer det där. Annars finns ju internet. Nej nu babblar jag bara, godnatt och önska mig lycka till på mitt franskaprov imorgon ;)
xoxo

CHIC LÄGGS NER

Tidningen CHIC läggs ner om några nummer. Jag vet inte om man kan kalla det en "konkurs", men något liknande. Såhär skriver grundaren och chefredaktören av CHIC, Charlotta Flinkenberg på sin blogg:
 

"Tyvärr måste jag meddela att CHIC läggs ned. Beslutet om detta fattades i måndags och personalen meddelades i eftermiddag. Efter fyra intensiva och väldigt roliga, men även tuffa år, har tidningen inte nått den försäljningsnivå som krävs för att matcha kostnaderna för att göra en så här kvalitativ produkt. Kalkylen går inte ihop helt enkelt. Jag är jätteledsen och besviken över att inte ha kunnat leda CHIC ända in i mål men kan inte påverka detta beslut och måste någonstans respektera beslutet eftersom tidningen inte bär sig ekonomiskt efter dessa år. Vi har fått en lång startsträcka, lärt oss mycket på vägen - medieklimatet har förändrats under dessa år och varumärket har hunnit etablera sig under denna tid. Vad som händer med chic.se och varumärket i övrigt vet jag tyvärr inte i nuläget. Vår sajt är förlagets största och det finns en stark tilltro till varumärket generellt och jag hoppas att vi ska kunna fortsätta förvalta det även i framtiden. Men jag vet som sagt inte än vad som händer där. Det som dock är klart är att själva tidningen läggs ner om några nummer (jag vet inte exakt vilket nr som blir det sista dock). Jättetrist på alla vis och jag är oroad över vad som ska hända med min fantastiska redaktion som kämpat och varit lojala mot både mig och tidningen ända sedan starten (inte en enda har slutat sedan lanseringen 2008) - och jag hoppas att de finner en plats i framtiden där deras talang och kompetens tas tillvara på på bästa vis. Vad jag ska göra kan jag inte svara på i nuläget - men jag klarar mig alltid.

Ett stort tack till er, alla läsare, som mer känns som mina vänner snarare än bara "läsare". Vi har byggt upp en intim relation och jag vill tacka för all er feedback, pepp, depp och åsikter ni bjussat på genom åren! Fortsätt bomba mig med åsikter, jag har inte slutat lyssna. Och jag tänkter fortsätta att blogga ett tag till, men vet inte i nuläget hur länge till.

Så där ja. Nu tänker jag ta ett glas vin med redaktionen. Ajöken..."


Jag har läst Chic sen slutet av 2010, och jag prenumererar och jag tycker det är väldigt synd att den ska läggas ner. Jag har en rejäl hög med CHIC tidningar, eftersom jag snart prenumererat i 2 år. Jag hoppas det poppar upp någon ny liknande tidning, den är så bra tycker jag! Och dom FÅR INTE ta bort bloggarna, som Sania Claus och Isabel Adrian. Fast dom kan ju såklart byta bloggplattform. 

Hejdå!

 

New in

Haha jaaa jag hade nästan ihjäl bilderna och redigerade dem extremt hårt i iPhoto. Det är ju kul ;)
Från H&M, sitter som en smäck.

Jesus, pan de la vida

Fick det här halsbandet av Frida idag som hon köpt på Mallorca. "Jesus, la pan de la vida". Gissningsvis betyder det "Jesus är livets bröd"? Jag läser franska och det är ganska likt, men på franska skulle det nog bli "Jesus, le pain de la vie" eller något liknande. (Jaja jag suger på grammatiken). I alla fall. Here it is. Från Mallorca som sagt.

Stalker, jag?

Är jag den enda personen som klickar på någon person i kommentarerna i någon facebooksida, och den kanske bor i USA, och sen kollar profilen. Om den har allt öppet, kan man kolla på statusar, bilder, skola m.m. Jag tycker det är jättekul, alltså inte att stalka någon men bara kolla liksom hur man "lever" i USA. Känns som att allt i USA som tex. high school och sånt bara finns i filmer. Ibland får jag lust att börja mejla med någon i USA, men gör aldrig det. Men det vore kul att ha mejl-/brevkompis som bor jättelångt bort. Eller så är det bara jag som tycker det för att jag är konstigt. ELler inte, jag vet inte. Är det någon mer som gör så här eller är jag weird, haha?? ;) Hittade förresten massa "koder" för att ha memes (trollface, me gusta, forever alone osv.) i chatten på facebook, haha. Fast dom är så små så dom syns inte så bra... :)
Jag och mitt hår ;) Har lust att klippa av någon decimeter och få en lång page typ. som är lite längre än till axlarna. Är trött på allt hår som hänger och slänger och som man måste borsta varje dag. Usch. Närå, det blir aldrig slitet eller så (haha jag klipper mig typ en gång om året, och det enda jag gör med det är schampo+balsam+sliter mer hårborsten i det. Ingen inpackning eller nåt). Men jag vill ha kortare hår, det är coolare och typ alla tjejer i vår klass (okej typ 2-3/9 har ganska kort) har långt hår. Så jag vill vara lite udda. Plus att jag tycker nästan att kort hår är snyggare. Jag gillar inte när man har hår till rumpan! Men det är bara vad jag tycker. Jag älskar att ha rakt och slätt hår. Får se hur det går med klipp-planerna. Det växer ändå ut väldigt fort. 
 
Sommaren mellan femman och sexan (2009) gjorde jag en extremt misslyckad klippning (tror inte jag var tillräckligt bra på att förklara vad jag ville ha) och det blev till hakan på mig (gissa hur runt mitt ansikte såg ut?).Så det har växt väldigt bra på 3 år, plus några klippningar á 5-6 cm st. 
Hejdå! Ikväll blir det svenska hollywoodfruar :D

Feel sorry for me

Har ett jobbigt problem just nu, nämligen att det kliar där jag tog sprutan och om jag kliar där gör det ooont. :( Lid med mig! eller inte. hejdå.

Le torrschampo

Ville tipsa er om ett jättebra torrschampo, men de flesta av er vet nog redan om det, BATISTE. Jag har smaken...,eh lukten kanske är ett bättre uttryck, "coconut&exotic" och den luktar jättegott! Ett udda tips är att inte använda sånt som luktar så mycket som den här, när du mår lite dåligt eller är på någon skittråkig resa osv., för då kan det hända att du får en deja vu liknande upplevelse varje gång du känner lukten av det. Som tex mitt kokosbodybutter från the body shop, ALLTID när jag känner lukten av det tänker jag på körresan och Cypern. Inga dåliga minnen, men jag skulle hellre vilja att jag inte tänkte på något särskilt när jag kände lukten. Fast det vore coolt om jag fortfarande tänker på cypern om 70 år när jag känner lukten av det ;).
Kostar ca 55 kr på Åhléns, finns massa olika lukter! Håret känns nästan nytvättat efter man använt den. Så köp köp köp om du inte orkar duscha varje gång håret är fett ;)
Har idag haft matteprov, och har andra delen imorgon. Har även tagit vaccin mot livmoderhalscancer idag, det gjorde väldigt ont! Sitter och äter brända mandlar sen mâten, mums ;)
Imorgon är det KT (=Kreativa Teamet typ, en tjejgrupp i vår kyrka)efter skolan så jag får se när det blir ett inlägg, om jag inte tidsinställer ett. Blä dom här mandlarna smakar TVÅL men jag kan inte sluta äta dom, haha.
xoxo

Tillbaka!

 Nu är internet tillbaka här i huset, liksom TV och telefon. Men idag gick strömmen så jag får snåla med datorbatteriet, man vet aldrig när strömmen är tillbaka. Nu är lilla Ida här och kom hit med en påse med sex små plommon i från deras trädgård. Gulligt :) Hon kommer och knackar på lite då och då ^^
Vi fick H&Mkatalogen idag, höst och vinter. Jag ska köpa den här tröjan för 199kr. 70% angora, det är bra pris det 
Åh den är så fin. Sjuuukt skön också. Måste köpa! Lana del Rey är modellen på bilden om ni undrar. 
Skriver mer senare! 

With a magic light in the forest


Jag tog ett väldigt bra beslut i fredags, nämligen att fota i skogen! När solen lyste genom träden så blev ljuset helt magiskt typ. Måste definitivt göras om! Lisa, nästa gång vi tar outfitbilder till våra bloggar och det är fint väder måste vi vara i skogen! Ni kanske får se resultatet av fotograferingen (det här är mer bilder på omgivningen) någon gång, men jag lovar inget. 
Får se när nästa inlägg blir eftersom internet inte funkar, som sagt. 
Ha det bra så länge, och uteslut ALDRIG att fota i skogen ;)
xoxo

Still no internet

Hejsan!
Vi har fortfarande varken internet, telefon eller TV. Jag vet inte vad som är fel. Vi är hos mormor och morfar nu för att låna TV:n. Så jag kan inte lova några inlägg om jag inte kommer åt något internet. 
Ha det bra och stå ut med väntan ;)
xoxo

Inget internet

Jag kan tyvärr inte blogga för internet funkar inte hos oss. Jag kan inte blogga med mobilen hemma heller tyvärr. Jag får se när det funkar igen! Nu är jag på marknaden ;) ska snart möta upp Frida. Hon har vart på Mallorca i en vecka den lilla korven.
Xoxo

Anna Dello Russo för H&M

 
Ingen har väl missat det här samarbetet nu? Det finns att köpa från den 4 oktober. Skriv upp!

Håltimme!

Finns det något bättre än beskedet att man har HÅLTIMME? Även om man antagligen kommer sitta på en bänk och uppdatera instagram en gång i sekunden så är det en härlig känsla. Idag hade jag som tur var med mig min dator så jag och Anna sitter i elevrummet och hon gör läxor och jag surfar. Härligt värre typ. Hon ska förövrigt följa med mig hem efter skolan och sen kanske det blir så att vi går på tonår på kvällen. Får se om vi är färdiga med vårt lilla projekt då ;) Jag hoppas verkligen att jag får min ELLE idag. Det är det största numret någonsin, över 400 sidor. Varav kanske 100 sidor reklam men ändå. (Detta gäller Sverige. I Indonesien har de gjort ett nummer på 1000 sidor. I Kina får de ha numret varannan vecka istället för annars blir den för tung att bära hem. Men i alla fall). Jag älskar modemagasinens höstnummer. Tjocka härliga med MASSA inspiration som man kan sitta och läsa ungefär som mattemys á la William Spetz. 
 
Den här helgen är det MÂTEN. En marknad. Där du kan köpa piratkopior på mestadels Louis Vuitton-väskor, fula skor, äckligt godis, goda munkar, konstiga leksaker, korv med mos eller kanske en tröja med texten "fuck you I drive a Volvo". Samtidigt som du går med lukten av tobaksrök och brända mandlar. Men nu är det lunch.
 
xoxo

Ritat med promarkers IGEN

Haha känner att jag verkligen är igång med det nu. Får se hur länge det varar! Den här gången blev det Legolas, men ansiktet blev otroligt fult. Får öva mer antar jag! Dessutom så ritar jag alltid direkt med bläckpennan eller vad man ska kalla den, alltså kan man inte sudda. Så jag är väl nöjd ändå. Den är dessutom inte helt färdig, vill ni se den färdiga bilden kolla min instagram: clariizz
Gotta go!
xoxo
 
ps. vad tycker ni om teckningen? det är typ min femte seriösa bild med promarkers så ja. plus att jag inte använde blyertspenna så det gick inte att sudda. ds

Vi fortsätter jakten på bättre material hos H&M.

Scrolla ner lite om ni missade det förra inlägget. H&M har fått in maaassa fina nya plagg, typ 3 sidor eller nåt. Såg att det fanns lite läder och kashmir med i bilden! Här är mina favoriter. Vill man vara fin får plånboken lida pin.


båda 100% kashmir, kostar 599:-/st


100% kashmir 599:- resp. 100% läder 799:-


Båda 100% läder, 399:- och 499:-
 
Den här "minikollektionen" eller vad man ska kalla den kallas PREMIUM QUALITY och det finns även ett par handskar, ett par skor till och en kuvertväska. Allt i äkta skinn. Lite dyrare än vanliga kläder men det är ju inte så konstigt när det är "äkta" material. Jaja jag har blivit en materialnörd. Men aja. Jag vill gääärna ha en kashmirtröja, men den är liiite för dyr. Och ballerinaskorna. Och väskan. Och alltihop. Om jag ska fortsätta och hålla på med massa äkta saker hela tiden kommer mitt bankkort spricka. Fast det blir nog inte verklighet av alla mina drömmar ;)
 
Någon mer materialnörd där ute?

Min framtid

Jag gillar och sitta och tänka på och lägga ut min framtid. Just nu vill jag ha det såhär: gå ut högstadiet (har jag något val?). Sen gå bildestet i Arvika. Sen gå ett år på modeskola i Florens som jag såg på en hemsida. Sen gå på Beckmans i Stockholm. Och sen få ett kreativt jobb inom mode som bloggerska, moderedaktör, stylist, fashionista (jaja det är inget jobb men ändå), designer osv. Och sen vill jag plugga mer och LÄRA LÄRA LÄRA! Trycka in så mycket information jag bara kan i hjärnan. Resa mycket, lära mig nya språk. Och gifta mig och skaffa barn, och bo i något häftigt land med min familj. Kanske Italien, USA eller Frankrike. Jag vill ha bott i många länder och städer som Milano/Italien, Paris/Frankrike, New York/USA, Stockholm mfl. Jag tycker det är så synd att man bara lever en gång och att den gången är ganska kort. Men då får man försöka göra det bästa av den tiden. Jag har ju förhoppningsvis typ 70 år kvar här... ;)
 
Hur vill ni ha det i framtiden?

STÖRANDE!

Två saker är extremt störande just nu. Jag blev väldigt "sjung-sugen" och rotade fram vår gitarr och skulle försöka stämma den via youtube (ni hör ju själva hur bra det går). Och då blir den jättekonstigt stämd för jag sitter och vrider på dom små stämskruvarna och allt blir bajs. Så jag kan inte spela gitarr. Det var en ganska enkel låt "god bless the broken road", med typ 5 lätta ackord, och sen går det inte att skriva ut det heller för bläcket är slut. Jag får be pappa att hjälpa mig stämma gitarren för jag vill spela NU! Fast han är inte hemma, så jag får väl vänta tills imorgon. Sjunga behöver man i allafall bara sin röst till. 
Önska mig lycka till ;)
xoxo
HÖST! :D:D

Bloggar jag läser

Läs inte om ni inte är intresserade. Men här är de bloggar jag följer, och oftast läser dagligen!
kenzas.se
mogis.se
lisaaaasss.blogg.se
johannaarvidsson.devote.se
nevnarien.se
underbaraclaras.com
charlotta.chic.se
saniaclaus.chic.se
isabeladrian.chic.se
ida.elle.se
anniidaa.blogg.se
angelicablick.se
fannystaaf.se
Jag tror det var alla. Inte så många men det är säkert fler som jag inte kommer på just nu.
 
Jag läser ibland theblondesalad.com, stylescrapbook.com och fashionsquad.com men jag tycker det är jobbigt att läsa massa text på engelska, haha. :)

SKiNN PÅ BENEN

Byxor-Gina tricot // Converse // Skjorta-Vero Moda // Jacka-H&M // Skärp-Mormors gamla (haha) //Stickad tröja-Vila

Kan ju passa på att berätta att jackan inte är äkta skinn för alla djurrättsaktivister. Och byxorna är bara vaxad denim. Och Conversen är VINRÖDA, inte vanligt röda som det ser ut som. Bilderna är fotade med en Canon EOS 1000D och ett Canon EF 1,8 mm II objektiv. Av Anna-Ida. Sådärja. Nu var allt viktigt med tror jag. 
Jag älskar verkligen det underbara septembervädret förresten! Sol och KALLT. Så man kan ha sina snygga höstkläder. Vill verkligen shoppa, men eftersom jag bestämt mig för att köpa en cambridge satchel som kostar mellan 1000-1500 kr på asos.com så blir det ingen shopping förrän i slutet av oktober :( Jag får månadspeng den 25 varje månad. Men å andra sidan så kostar den väskan typ 700-800 kr på cambridgesatchel.com + frakt på typ 100kr från england. Det är väldigt billigt för en väska i äkta skinn som är gjord i england. Så jag beställer kanske en därifrån. Men på asos finns fler fina färger. Men aja. Ni ska inte behöva ta del av mina funderingar. Hejdå
xoxo

Med statistiken i bott och humöret på topp (nästan)

Tjenare! 
Idag var en helt vanlig dag på skolan, usch. Är fortfarande avundsjuk på Kotten som har mage att ligga i MIN säng och sova hela dagarna! Rätt mysigt att ha honom här men ändå.


Ser det inte extremt mysipysigt ut? Åh jag vill vara en katt ibland!
Jag TROR jag fixar några outfitpics senare :) 
xoxo

Alla snubbar vill ju vara katt



Jag är avundsjuk på min katt. Han kan bara ligga hemma och SOVA och LATA SIG, i min säng. Varje dag. Han har inga måsten, utom att möjligen skita utomhus och inte bära med möss och fåglar in i huset. Ingen skolplikt eller tvingas springa runt i ösregn på gympan eller så. Och han kan ju gå och klättra överallt för han är en katt. (oh you don't say?). Fast i och för sig. Hur många katter kan shoppa, resa, äta annat än mixat kött/fisk som stinker, prata osv. Men lite fler lata dagar i sängen, tack!
 

Finfint

Jag hittade en olivburk hemma en dag och ville pimpa den lite, så jag skrev ut en bild och tejpade på, och satte ett armband på. Voilá, en superfin burk att placera vart man känner för det. Jag kom på den briljanta idén att stoppa i mina promarkers, jag har inte så många så det får precis plats. Och nu har jag trippel-eiffeltorn på hyllan på mitt skrivbord. Nice!  oj hihi ett äpple! (alt+a på mac ;D )
 hahaha 



Armbandet är från Glitter.

PROMARKERS!

Jag sitter och ritar med promarkers just nu. Är lite sur att jag förstörde hennes ansikte men aja. Dom färger jag använde är: grass, terracotta, pastel blue, apricot, sky blue, orange, blush, pastel pink och ivory.

Det är så himla kul att måla med promarkers! Tipsar om att köpa en ask och inte var för sig, det blir billigare då. Och man behöver inte alla färger, om man inte har så många så blir man påhittigare! Allt måste inte vara verklighetstroget!

Vad tycker ni? :)

Cambridge Satchel

När jag fått nästa månadspeng (den 25 sep. för att vara exakt), ska jag slå till på den här väskan. Den är i äkta skinn (tror jag), klassisk och snygg! Jag tror det blir en svart, men jag är sugen på en mer crazy färg som typ grön. Men den kostar ca 800kr (inte så dyrt kanske ni tänker men för en 15-åring med månadspeng är det det). Så antagligen blir det en svart. Den bruna ser så bajsig ut. Jag får fundera... 
Om någon vet någon återförsäljare i sverige får ni gärna tipsa!

11 september 2012

Idag är en speciell dag! Den här dagen kommer nog de flesta av oss komma ihåg ett bra tag till och minnas med gläjde. Nej, jag pratar inte om 9/11 (world trade center), jag snackar såklart om bikbok's lansering av webshopen! 
Jag försökte komma in på den men det här kom upp då:
Det finns iofs bikbok inte så långt ifrån där jag bor (med bo-på-landet-mått mätt), ca 2 mil. "Haha" tänker du nog, "jag har 200 meter till närmsta bikbok butik!". Men nu kan alltså vi lantisar också få ta del av det fina sortimentet utan att behöva betala bensinpriset för att få tag i det. 
 
För övrigt är jag väldigt avundsjuk på Kotten just nu. Han ligger bredvid mig i sin säng och har säkert gjort cirka halva dagen. Jag är blöt och frusen efter att haft gympalektion i 50 minuter utomhus som till större delen bestod av kraftig vind och ösregn. Trevligt. Nu blir det nog lite fika för att bli på bättre humör! Och drömma om alla delikatesser årjängsmâten har att erbjuda. Exempelvis munkar, mâtensgodis, pizza, belgiska våfflor, skrabelucker (sockerkakssmet som steks till små...pannkakor typ. med MASSA socker på!). Eller för den vågade; varför inte en skål med klassikern kålsoppa? Det finns nåt för alla!
 
Hej svejs! :)
xoxo

Kaksmycken

 
 

Jag har mina smycken på ett fint kakfat min mamma fick av mig och min lillasyster i julklapp (vad säger man, ge din mamma vad du själv vill ha så kommer du få ta del av det en vacker dag). Det är från Indiska och passar väldigt bra att ha små glänsande, färgglada karameller och kakor på. Eller smycken. Det avgör du själv. Men det ger ett intryck av att du är tillräckligt "bakig" för att äga ett kakfat, att du gärna visar upp dina små bijouterier och att du är tillräckligt påhittig för att hitta på det här (fast i ditt fall fick du ju kanske idén av mig).
//Clara

Bloggskola hos underbaraclara

Kolla in det här alla bloggerskor och få många bra tips av fröken Clara (nej inte mig). 
http://www.underbaraclaras.com/category/bloggskolan/
 
ni får väldigt gärna tipsa mig om bloggar ni tror jag skulle gilla, för jag vill ha fler bra bloggar att läsa/kolla på bilder på. Jag har en hel del, men jag vill ha FLER! Det är okej att tipsa om sin egen blogg men det är inte så stor chans att jag kollar på den då.
xoxo
claris

Dagens outfit like a frog

Hello I'm a frog
Idag gick jag klädd i: 100% lambwool, 100% cotton och 100% nylon. Mysigt värre. Kan ju nämna att tröjan som används som en klänning är en av pappas avlagda, och eftersom den är 100% ull så kan jag ju säga att den kliar som attans. Men vill man vara fin får man lida pin.
Om jag hittar en fotograf (man vet aldrig vart dom gömmer sig) sen så kanske ni får bättre bilder. Men bara kanske. 
CIAO! 

I'M A DUMBASS x2

1. Jag har glömt mobilen på väg till skolan och kommer på det i bussen. Jag måste smsa och säga till Lisa! Åh just det jag har ju inte med mobilen så det går ju inte. Men jag måste ju smsa Frida om det! Eh, SMARTASS eller vad? Men jag borde nog skriva det till mamma så hon vet. WHAT'S WRONG WITH ME!?!?. Jag får väl kolla instagram eller lyssna på spotify. I don't wanna live on this planet anymore.
 
2. Internet funkar inte. Jag får väl surfa lite medans jag väntar på att det ska funka igen. 
 
 
SERIÖST, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?!?!?!
 

Lyssna, lyssna, lyssna

 
Lyssna om ni gillar bra sångröster :) Det är min granne/kompis som sjunger. Visst är hon bra?

Finare material hos H&M

Jag har blivit lite trött på noppriga akryltröjor, polyesterblusar som antingen är för varma eller för kalla och ser billiga ut, och alla extremt massproducerade små bomullsklänningar med fula mönster på. Så jag har rotat igenom H&M's sortiment online och hittat en del plagg i lite bättre material som ull, merinoull, viskos m.m. Här är mina favoriter som är snygga OCH inte jobbiga material som akryl och polyester.


93% viskos, 7% polyester  //   60% ull, 20% polyester, 20% viskos


100% viskos                                                            100% merinoull


100% merinoull (+denna modellen med tryck fram är xtremt modern nu!) // 100% äkta läder


innehåller bl.a. 20% angora, 20% ull //    100% läder


100% skinn/mocka          ///          100% läder


58% ull, 42% mohair                                             100% linne
65% ull, 35% viskos
 
hoppas ni fick lite tips, det fick iallfall jag genom att gå igenom hela sortimentet, haha. Fast typ ull kan man ju kolla efter på second hand, eller alla dyrare material kan man köpa mycket billigare second hand. Så kolla på lapparna när du handlar så du ser vad kläderna "innehåller". Det är typ som med mat, desto billigare desto sämre (ofta i alla fall). Man stoppar i mer skit för att få billiga kläder. Typ. Kom ihåg att det blir ofta nopprigt på stickade tröjor av akryl, men inte alltid såklart. 
kram
 

4 Höstskor

239:-999:-2200:-499:-



 
Här är fyra par skitsnygga höstskor/boots som är från scorett och nelly. De kostar lite olika. Jag tror jag ska köpa dem från vagabond :) ÅH JAG VILL HA ALLIHOP!!! 
Vilka tycker ni är snyggast??

Missoni för Lindex

Förväntningarna har nog varit väldigt höga för de flesta, och för ett tag sen släpptes bilderna på kollektionen på lindex.se. Man kan köpa kollektionen den 25 september, så håll ut! Jag har ingen aning om priserna, men hoppas det inte blir för dyrt. Jag vill gärna ha en kofta eller någon mysig tröja därifrån. Koftan på barn är ju helt underbar men aningens aningen liten kanske. Skulle vara perfekt om den ville finnas i storlek 164 eller nåt så kunde jag köpa den. Okej, här kommer 3 "outfit" därifrån, plus den fina barnkoftan.

Jag vet att vuxenkoftan är ganska lik, men barnkoftan är ändå finare. Längtar tills jag får komma och SE och KÄNNA på plaggen i butik. Dom verkar extremt mysiga ;)

Kram!

Karl Mops

Jag köpte det här snygga anteckningsblocket på Akademibokhandeln i Stockholm. Det är en mops med Karl Lagerfeldt-frisyr och kläder för er som inte ser det (virtuellt påklädda). Det fanns fler kändisar som tex Michael Jackson också. Det här blir till skolan att skriva anteckningar (obviosly) i. Typ sånt som inte får glömmas bort, idéer man får och sånt. Kostade ca 80 kr tror jag.
xoxo
 

Sneek peak

Kofta-Lindex // skjorta/blus-H&M // konfirmationskors
Nu har gästerna åkt hem. Jag ska städa upp resten på mitt rum. Blä jag vill INTE ha skola imorgon! Usch usch. Frida den lille skiten är på Mallorca. Orättvist! Jag vill utomlands. Fast helst till Italien. Milano till exempel! Det är sommar där fortfarande, plus att man kan kolla in alla fashionistor med höstkläder. Åh<3 Eller Paris. Tänk att åka till PARIS på HÖSTEN. Jag kan ju föreställa mig hur underbart det är! Men till helgen är det iaf mâten (=marknaden typ). Jag ser typ bara fram emot all MAT. Pizza, belgiska våfflor, munkar, mâtensgodis..Åhh! Så sjukt gott! Och skrabelucker eller hur det stavas. Mums! Jag kommer seriöst äta ihjäl mig. Okej; NOTE TO MYSELF. DO NO BUY ANY SHIT!!! som jag brukar göra. Masssa skitsaker. Kanske köper några billiga dvd:er.
Okej nog om det. Kanske visar hela outfiten sen! 
xoxo

Jag svarar inte på "fin blogg, vad ska du göra i höst" och sånt.

Idag ska vi till kyrkan och efter det ska vi få gäster någon gång. SO, I better hurry. Mitt rum är fortfarande liknande ett bombnedslag.... hehe. Trots att de flesta kläder hänger i garderoben nu så är det ändå en lite hög på golvet. Plus en hög med lortiga kläder, massa skor, väskor, handdukar, strumpor, sladdar, galgar och påsar. Så jag kan ju säga att det inte skulle vara lämpligt att någon utomstående (utanför min familj, och helst ingen där heller) får se röran. Så jag kan kanske inte blogga mer idag! Kanske ikväll.
xoxo

I'm a dumbass


Just nu i mitt rum....


Jag är ju SÅÅÅ smart och vräker ut hela garderoben på golvet, för att sen vara 110% omotiverad att hänga in kläderna igen. Det blir ALLTID så. Man ska ta lite i taget. Jag har i alla fall rensat ut lite sommarkläder, billig skit från H&M och sånt (asså inte allt från H&M men det som ser billigt och fult ut). Men jag tänker inte göra mig av med det. Det får ligga i påsar tills jag har bestämt vart det ska ta vägen. Jag är ganska irriterad på mig själv. Men vi får gäster imorgon så jag måste ju få in det. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte här. Alla kläder ser så fula ut när de ligger på golvet så jag får lust att slänga allt. Men det tänker jag ju inte göra. Får väl ta tag i det nu. Ungefär såhär glad är jag nu:
Haha jag älskar photo booth på macbook ;) dom har lite fler effekter än windows eller vad det är. den här heter "groda". Haha okej jag ska hänga in kläderna nu.
xoxo

Fönstershopping i Monte Carlo





När vi var i Italien-Monaco-Frankrike i våras fönstershoppade jag MASSOR. Bland annat Prada, Chanel och Valentino. Åh jag vill kunna köpa sånt här!

På min handled och hand, haha

En gammal klocka utan batteri, ett armband i silver och en faraoring som är min mammas gamla. Inga bijouterier är inte!
 

Before and after


FÖRE OCH EFTER
Jag hittade en kjol som är mammas gamla, och tyckte den skulle vara väldigt fin om man gjorde den kortare. Så jag frågade om lov och gjorde det. Nu har jag en fin och preppy höstkjol som passar perfekt till höstfärger;rött, orange och lila. Yey!
Om ni vill göra såhär själva så klipp av några centimeter längre än hur kort du vill ha den. Sicksacka kanten. Vik in kanten så mycket du vill/så kort du vill ha den och gör en raksöm runt hela. Klart! Det funkar på kjolar, klänningar, skjortor, byxor, shorts, allt...

KNITS and stuff

Som ni ser har jag en stor crush på rött i höst. Ska snart klä på mig, haha japp jag har suttit med datorn i sängen tills nu, jag har INTE sovit ;) Idag ska jag fixa lite på mitt rum, surfa på datorn, fixa med bilder, blogga och sånt mysigt.
xoxo clara

Favoriter just nu

Byxor-Gina tricot // skor-H&M // klocka i burk-o'clock // nagellack nr 304 spicy orange-LÓréal // kofirmationskors "dubbelring"-Guldfynd by Kenza
 

Det här är det jag helst vill ha på mig just nu! Byxorna passar till ALLT, skorna är himla snygga, klockan är snygg och enkel, nagellacket är supershiny och knalligt, korshalsbandet är väldigt fint och ringen är extremt snygg!
Vad är din favorit??

Paris je t'aime

 
bild 1: second hand-väska med vampire-halsband från england (fått av lisa) och kamerahalsband från glitter
bild 2 och 3: eiffeltornet! på tavlan bredvid är eiffeltornet med på ett hörn också. Jag har aldrig varit i paris, bara i Nice (på rivieran alltså). Men jag tycker eiffeltornet är så fint så det får vara med. turkosa ringen är mammas gamla, den silvriga är från Malin och den med blomman är köpt i Visby (affären heter Tiara).
Bild 4:mina favoritfärger på nagellack och väska från H&M som står mot ett bokstöd faktiskt. Jag ska noga byta ut både väska och nagellack och få det lite höstigare. Nagellacken från depend, chic och loreal. Vet ej vilka nummer. 
 
GILLAR NI SÅNA HÄR INLÄGG? SKA JAG GÖRA FLER SÅNA? KOMMENTERA ISF!

Smycken

Jag tycker det är fint att ha smycken hängande på väggen så de syns. Så även om man inte alltid använder dem (jag har en hel del oanvända smycken från Glitter och sånt) så är det en fin inredningsdetalj. Och lite foton så blir det lite personligt. Jag har på mig och Kotten, mina kusiner, när jag var lite och ja, ni ser. På min spegel har jag satt fast alla blommor jag har. Och hängt solglasögon högst upp på den. Så det blir som en smyckes walk-in-closet i mitt rum, har smycken överallt!
usch, jag vet att de tre paren till höger är sjukt fula men jag har inte så många fler, vill ju fylla ut raden;)
vita blomman: lindex, blå blomman: glitter tror jag. solglasögonen är från hm, glitter, lindex, glitter

okej this sucks

Jag hade TVÅ. UNIKA. BESÖKARE. IDAG. Seriöst. Det är inte så kul att blogga när typ 3 personer läser den och det för att ni måste för ni är mina kompisar typ. Okej jag är väldigt negativ. Men det är ju SANT. Så ni som inte är mina kompisar, alla andra, om ni vill får ni väldigt gärna tipsa andra om den här bloggen så den kommer igång lite! jag vet inte vad jag ska skriva om eller visa för bilder som andra tycker om. Som inte är tråkigt liksom. Det finns ju miljontals modebloggar. Jag behöver en liten twist, den här känns ganska ordinär. Något tips?? Jag försöker komma på saker som jag gillar som man kan blogga om och som så många andra inte skriver om också. Så att folk blir lite intresserade liksom. För jag vet att jag är bra men bara att folk måste upptäcka det typ. Kanske mer resegrejer? Kan ju testa ;)
Nu ska vi försöka vara positiva! Jag får fundera vidare....vilka inlägg har blivit mest kommenterade tro,,,,?? 
godnatt aliihopa som ska sova nu! skriver mer snart kanske.
xoxo clara

Lovely!

Jag älskar det här halsbandet från h&M. Det kostade ca 80 kr, och stenarna är mer neonfärgade.
Nu sticker jag snart på tonår, PIZZA! 
Ha en bra fredagskväll allihopa! 

Hemma!

Så sjukt skönt att vara HEMMA! Vi gick bara ca 5 km sammanlagt idag. Vi lagade mat på trangiakök och nu är jag alltså hemma. Nu gör jag inte det men jag luktade väldigt mycket eldrök och säkert annat också när jag kom hem. Nu sitter jag nyduschad och väldigt trött och hungrig. Men får väl fixa nåt. Ikväll är det tonår och vi ska baka pizza som sagt. Det blir kul! Nu ska jag fixa lite bilder. Bjuder på några bilder från när vi var i ITalien i våras. Sugen på att åka dit nu?? ;) "stället" heter cinque terre och är fem små byar som ser ut såhär ungefär.
Åh det var SÅ fint! Om ni vill kan jag visa fler bilder någon gång :)
 

Konfirmation

Eftersom min mamma så förtvivlat gärna ville ta en bild på mig och frida, och jag inte har hjärta att cutta bort henne så får hon också vara med. 
Fridas outfit: klänning-bondelid // skor-jeffrey campbell // skärp-ingen aning
Min outfit: Klänning-Zara // skor-Aldo // armband-kappahl // ringar-glitter 

Okej, vem har snyggast outfit, clara vs frida?? haha närå ;)

Jag sov hemma i natt, hehe

Anna var typ sjuk så hon skulle sova hemma i natt, och Frida hade redan åkt för hon ska till Mallorca idag, så jag sov också hemma. Det var så mörkt och kallt och blött där i skogen, usch! Det regnade och jag ville inte bli mer förkyld så ja. Vi skulle gå 1,8 mil igår, men jag anna och frida följde efter en person som vi trodde gick rätt, åt massa blåbär längs vägen och gick och gick flera kilometer tills den vi följde efter kom på att vi var vilse. Vi var flera kilometer bort från alla andra, haha. Vi hade verkligen gått vilse! Fast vi följde ju en led. Så vi fick gå tillbaka nästan hela vägen och sen kom vi fel igen så en lärare fick hämta oss med bil på en liten grusväg och vi gick inte mer i skogen den dagen. Idag är det bara jag som ska gå för frida ska ju utomlands och anna är hemma. Men det går så bra! Jag har ju äntligen fått återförenas med min kära dator ;) Ikväll är det tonår också, vi ska baka PIZZA! :D tar med datorn men det finns inte internet så jag kan inte blogga. Nu ska vi snart åka tillbaka till glaskogen och vara med på vandringen idag men den är typ 5-6 km bara. Glömde säga att vi paddlade kanot igår också! Det var faktiskt väldigt kul,men jag har träningsvärk i axlarna idag för det var väldigt tungt och det regnade konstant. Så jag kunde inte sluta frysa igår typ. Mamma ska skjutsa mig och mathilda tillbaka idag. Och jag kommer hem i vanlig tid för vi är tillbaka på skolan när bussen går om någon undrar. Hm. Nej nu måste jag fixa lite mer för vi ska snart åka tror jag!
kram och ha det bra. Jag ska försöka att INTE gå vilse idag. Follow the stream.
xoxo

Like a sailor eller inte.

t-shirt-gina tricot // shorts-bikbok //belt-second hand
Jag har glömt att visa den här outfiten, den är från konfalägret. Minen i mitt face är helt weird men aja. Har jag förresten berättat hur sjukt bra det är att köpa skärp second hand? Det finns MASSA snygga och ofta i äkta skinn och kostar 10-20 kronor ofta. Jag har nästan aldrig köpt ett skärp helt nytt. 90% av mina skärp är begagnade.
Adios! 

Milanostänger

Om du gillar mördeg och mandelmassa är detta the shit för dig. 
200º ugnstemp    30 st
Mördeg:
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 0,5 dl socker
  • 200 g smör
  • 1 ägg
Fyllning:
  • 275 g mandelmassa
  • 2 ägg, endast vitor
Pensling, garnering:
  • 2 ägg, endast vitor
  • 35 g mandelspån
  • 0,5 dl strösocker

Gör så här

Mördegen

Mät upp mjöl och socker i en skål eller i en hög på bakbordet. Lägg i fettet, skuret i bitar. Finfördela fettet med en gaffel eller kniv. Tillsätt ägget och arbeta ihop till en deg. Använd gärna matberedare. Låt degen ligga övertäckt i kylskåp minst 30 minuter. Värm ugnen till 200°C.

Fyllningen

Riv mandelmassan och blanda den med äggvitor.Kavla ut degen på mjölat bakbord till en fyrkant, 30 x 48 cm. Sporra eller skär ut rutor à 6 x 8 cm i det antal som receptet avser. Lägg mandelsmet som en sträng mitt på varje ruta. Vik om degen och lägg stängerna med skarven ner på plåtar, smorda eller med bakplåtspapper.

Pensling och garnering

Pensla med uppvispad äggvita. Strö över mandelspån och socker. Grädda i mitten av ugnen 12-­15 minuter.

 

källa

Ett nytt försök.

Jag försöker igen att visa outfiten från i fredags den 31/8. Jag hade ingen fotograf och orkade inte krångla med stativet så det fick bli de här bilderna. Bättre lycka nästa gång typ. Jag vill tacka google för att du finns och hjälper mig när jag behöver hjälp. Tack. Och alla snälla människor som lägger upp information på internet.
shirt-hm // knitted sweater-vila // pants-hm // watch-o'clock

Jag älskar mitt fina konfirmationskors! Det syns inte så bra för kameran fokuserade på mitt hår i stället men ni ser väl ungefär. Klockan älskar jag också, den är i gummi och är skön att ha på och väldigt enkel. Finns dessutom i massa olika färger. "vi" (jag, mamma, syrran) har 4 stycken tillsammans. Den här, en slimegrön, en svart och en turkos. Nagellacket är från L'Óreal och färgen är Spicy orange men jag vet inte vilket nummer det är.
Hope you like it. För jag gillade att ha på mig det. Jag ska försöka fixa bättre outfitbilder nästa gång. Får anlita en fotograf. Eller inte, haha. Men jag tar kanske lite bilder med mobilen imorgon så ni kan få se lite bilder när jag kommer hem på fredag! Jag ska packa färdigt och sen FÖRSÖKA peppa inför imorgon fast jag egentligen är så opeppad som är möjligt. Okej nu skriver jag ointressanta saker igen, måste sluta! Godnatt. ELler nej det blir nog ett till inlägg snart, plus att jag ska fixa några tidsinställda!
Ciao!
 

Outfit 31/8

Ska jag egentligen lägga upp men jag jobbar på att HITTA bilderna jag laddat in, jag är så van vid windows så jag måste nog lära mig lite mer om macbook/os x mountain lion innan jag kan ladda upp bilder. Men jag är ganska lättlärd så det tar nog inte så jättelång tid att lära sig. Håll ut några dagar bara. Imorgon ska klass 9 till Glaskogen och sova där en natt. Så jag kan inte uppdatera. Buhu kommer sakna min älskade lilla dator! Nejdå. Eller kanske lite. Men jag har min iphone med i alla fall, haha. Nu ska jag nog ta lite kaffe och sätta mig på mitt rum och testa mig fram med olika saker på datorn. Och kolla igenom bilderna jag nyss laddade in. Det var en hel del eftersom jag inte raderat från minneskortet sen jag var i italien i våras. Hoppla! 3500 bilder typ. Nej nu ska jag sluta skriva tråkiga saker som ingen bryr sig om. 
Ingen uppdatering imorgon alltså, om jag inte fixar något tidsinställt! 
kram! :)

Macbook air!

Hej! Nu skriver jag från min nya macbook! Är redan helt kär i den! Om du skulle ha ca 11 000kr över eller fått i present så tipsar jag om att köpa den! Den är extremt tunn och lätt, den bärbara datorn som är familjens dator är som värsta tegelstenen jämfört men denna! Apple is the shit. Typ. Ska bli kul att kolla på ikväll när det är mörkt för då lyser knapparna. Nu ska jag surfa lite mer. Och sen börja utforska den. Och SEN göra roliga blogginlägg!
Kram!

Okej...

vår dator hade tydligen bestämt sig för att vara omänskligt seg idag, så ni får roligare inlägg imorgon om jag fått min dator då. Så håll ut någon dag! :)

3 veckor tillsammans

Nu har jag och min jobbiga förkylning varit tillsammans i 3 veckor. Blä! Jag kan ju aldrig bli frisk? Det blir inte bättre! Men man kan ju inte vara förkyld för alltid. Eller? Imorgon får jag nog min MACBOOK och ska hämta ut den på Ica, och jag är ÖVERLYCKLIG över den!!! Jag vill bara ha den HÄR, NU!! För övrigt är jag väldigt sugen på kaffe men mjölken verkar vara slut :( Får väl fixa lite nescafe och blanda den allra sista mjölken med lite grädde. Och just det, jag skulle ju lägga upp en outfit och receptet till mina milanostänger. Brb!

//claris

Wiho!

Jag kan SNART köpa min macbook air. Jag har sparat ihop pengarna själv så jag får den inte av mina föräldrar (jag vill inte att någon ska tro det). Det blir en 13,3" MD231. Den kostar 10980 kr. Åh jag längtar efter att köpa/beställa den på elgiganten!
Men nu måste jag tyvärr plugga biologi, jag har prov imorgon ;( Men det är i inte så många sidor i alla fall.
kram! 
 
ps. Fredagens outfit kommer upp idag eller imorgon tror jag, har inte haft tid i helgen! ds.
Mina konfaskor från Aldo (köpta i Milano)
Vill ni se fler bilder, kolla här. :)

Konfirmation!

Nu har de flesta gäster åkt hem och jag är jättenöjd men dock aningen trött (somnar typ) i kroppen och fötterna efter 14,5 cm höga klackar (kilklackar med platå men jobbigt ändå). Jag har fått många fina presenter och en del pengar. Jag fick bland annat den här fina ringen (passande nog med ett kors på) från guldfynd by kenza av Lisa och hennes familj! Och en chokladfondue grej, smycken och pengar typ :) jag är som satt väldigt nöjd! Imorgon är själva högtiden och jag är egentligen inte konfirmerad än, jag får intyget imorgon. Efter högtiden ska jag på kalaset till flera personer. Kul! Är tyvärr fortfarande förkyld också, så jag är extra trött på grund av det :/ men jag ska ute klaga!
Kram.

Ps. Ni får kanske se min konfaoutfit imorgon. Skorna har ni sett en gång redan ;) ds.

RSS 2.0