ÖNSKELISTA

ROLIGAPRYLAR.SE
ROLIGAPRYLAR.SE
ROLIGAPRYLAR.SE eller CDON.COM
ROLIGAPRYLAR.SE
EASYART.SE
tex SFBOK.SE
bland annat SFBOK.SE
ROLIGAPRYLAR.SE
 
Det finns ju 924782164983 roliga saker som jag vill ha, kolla bara på roligaprylar.se och sök på 'sagan om ringen' eller 'star wars' (det finns massa mer saker också, Doctor Who, Star Trek, Harry Potter, The Simpsons, TBBT osv). Filmboxen och "The Fall of Arthur" VET jag i alla fall att jag ska köpa. Och många fler olika filmer... 
v KOLLA v
^ KOLLA ^

Instagram

 

facepaaaalm

Jag kollade nyss på reklam, med några minuter av "Fantasterna" lite då och då, och i alla fall så var det Sagan om ringen-tema på det (fantasterna alltså). Första frågorna (med bilder på karaktärer) var så lätta att man inte ens ska nämna det. Svärden kunde jag alla utom Isildurs, språken var svåra eftersom jag inte kan alviska, men allt annat satt jag mest och facepalm:ade över hela tiden. Och att de säger HOBer. Ugh. 
 
Nej nu går jag och lägger mig. Námarië.

Iron Man 3

Igår var jag, Anna och Frida i Karlstad för att Frida fyllde 16 år. Vi åt pizza, gick i massa affärer och vi kollade på Iron Man 3 på bio (Fast Anna var inte med på den, hon åkte hem tidigare). 
Mina och Fridas skor vi köpte igår! (jag köpte inget mer)
Star Wars godis till bion.
Iron Man! Filmen var SJUUKT BRA!
Mitt Star Wars-godis. Yoda och Darth Vader. Men tyvärr ser de så äckliga ut (hatar lakrits) att jag inte tänker äta dem, haha. 
Godnatt!

RotK

Igår hittade jag inte min RotK DVD, sååå jag streamade den och det var tydligen EXTENDED så den var typ 4,5 timmar lång, jag såg klart den idag. Men det gjorde inget, det är den bästa filmen jag har sett så den får gärna vara lång.
RSS 2.0