Red Valentino

Är helt kär i den här klänningen, men den kostar väl några tusenlappar för mycket tyvärr. 
Förresten, kommer ni ihåg han som vann amerikanska Project Runway en gång, Christian Siriano, det verkar gå bra för honom, jag såg att någon kollektion av honom fanns på style.com!
 
Nu ska jag kolla igenom alla Oscar-klänningar och se om det finns någon fin. 
ciao!

instaweek

Kläppen-Fika!-Tandådalen-Lisa-Vi åkte ett varv (eller flera egentligen) i liften utan skidor på, kul!-Någon busade sista natten (det här var en av de sakerna de gjorde, bland annat var all mjölk blå och skorna inslängda på toaletten)-HEMMA! 
Hejsan!
Jag kom ganska nyss hem från ett läger, så UNDERBART att vara hemma! Hm. Lägret var väl ok, men läger är inte direkt min grej har jag kommit på... 
Men nu ska jag i alla fall få tre hela lediga dagar innan skolan börjar (suck...). Det börjar i alla fall bli lite vår ute nu.
Ciao!
 

Ps

Följ mig på Instagram meriadoclara heter jag där, där kommer jag uppdatera massor!
Ds.

LIMA

Tjena!
Innan jag stänger av datorn måste jag meddela att det inte är helt omöjligt att det blir tomt här den närmsta veckan, jag ska på läger! Måste gå!
Två saker jag kommer sakna sjukt mycket: Kotten (även om han ställer sig på min preciousss -.-) och såklart min DATOOOR! Lol
C ya!

Kabaré!

Tjena!
Igår hade vi äntligen vår kabaré som vi slitit med i en vecka! Den blev riktigt lyckad, men fikapausen med lottdragningen blev så lååång. Jag sjöng, "All We Are" med OneRepublic, och jag dog inte så jag kan väl säga mission completed. 
Från bakom scenen, det hängde typ ett draperi där och när den här bilden är tagen gjorde några killar en dans till en låt...vad den nu heter, "kissable, huggable, loveable, unbelieveable"-låten typ. 
Jag vet att du vill döööda mig frode men jag lägger upp den här bilden ändå (det är inte en riktig pistol, soft air gun tror jag)
Idag är jag leeedig! Och imorgon ska jag på läger och har sportlov hela nästa vecka.
 
Ciao!

Nervös!

Tjena!
Imorgon har vi vår "kabaré", en show som 9:an gör varje år. Jag är så sjukt nervös, men jag tror det kommer bli kul också! Bara man kan allt bra så går det bra tror jag! Kan inte skriva mer nu, ciaoooo!
Det börjar i alla fall bli lite ljusare på morgonen nu! (Bilden är tagen ca kl 7 på morgonen)

Soon...

Ahhh inte länge kvar nu tills OneRepublic's nya skivaaaa! Lyssna på "If I Lose Myself" så länge och håll ut!
 

Måndag

Tjena! 
Måndag... Hm. Inte så farligt faktiskt, förutom att vi har endast tre dagar kvar och sen är det KABARÉ!!! Den kommer säkert bli asbra men jag är lite nervös. Sen är det sportlov, wiho! Nä, nu ska jag gå och öva lite eller nåt! 

Ciao!

The Hobbit & Life of Pi

Hejsan!
Igår såg jag The Hobbit och början av Life of Pi! The Hobbit kändes fruktansvärt KORT, och den är ändå tre timmar? Men den var lika bra som sist, speciellt Riddles in the Dark, min favoritscen!
Haha ÄLSKAR den här scenen!
(och för er som undrar så har jag inte filmerna utan streamade på noobroom.com)
HUR ska man kunna vänta i 297 dagar till på Desolation of Smaug!?!?!
Ciao!

3 Låtar

Som går på repeat (All we are spelas mest tror jag) 
All We Are - OneRepublic
 
The Sound of Silence - Simon and Garfunkel
 
Any Way You Want It - från Rock of Ages i alla fall, vet inte artisten haha
 
Udda blandning jag vet, men dom är bra!

Pennor och tiaror

Två bilder från min instagram som jag gillar väldigt mycket, inget speciellt men jag gillar dem ändå. Följ mig gärna, postar till större delen LOTR-bilder men en del "vanliga" också! meriadoclara @ instagram

The Hobbit

OMG. The Hobbit finns att boka på cdon nu! ARGSIWNXÖ)#:D"928!!!!!! MÅSTE HA! Snyggt fodral också, fast dvärgarna eller åtminstone Gollum kanske kunde ha fått vara med? Men det är väl innehållet som räknas, antar jag. 
 
Igår började vi med vår kabaré, vi ska ha den på torsdag och jobbar med den varje dag. Förhoppningsvis kommer det bli FETT! Jag ska vara med på flera olika saker (inga "stora" roller då) och jag och Frida har kommit på ganska mycket. Kan inte avslöja så mycket än ;)

Från Glitter

(Hade på maskeraden)

Snö

Jahop, det var ju lite tråkigt att snön kom tillbaka igen, jag som just hade börjat använda mina converse :/ Men det finns inte så mycket att göra åt det antar jag. Idag hade vi nationella prov i svenska och det var inte så svårt. På fredag ska jag på MASKERAD, och vara en ALV såklart. Tänkte först vara Merry men det blir väldigt svårt med fötter och hår då....
Har hittat en pilbåge och två pilar också, perfekt! Jag vill köpa en pilbåge, en riktig alltså. Jag undrar vad dom kostar....och tyvärr kommer den antagligen inte vara i närheten av så fin pilbågar i filmer är, typ LOTR. Men men. Det skulle vara coolt att kunna skjuta pilbåge! Kili (Hobbit), Legolas (LOTR), Susan (Narnia), den där tjejen i Modig, Robin Hood, Katniss Everdeen, Hawkeye (Avengers)...alla skjuter typ pilbåge...haha. VILL OCKSÅ KUNNA.
CIao.
 

Var det här verkligen bara några månader sen?

Den här ekvationen går inte ihop i min hjärna, seriöst....haha närå, men HUR GICK DET HÄR TILL?!?!?!

Årstider

Här är allén hemma hos oss under olika årstider, jag gillar att det syns så väl hur allt ändras. Det är egentligen väldigt häftigt hur allt förändras så mycket! Och förresten, jag sökte till gymnasiet idag! Jag valde italienska som förstahandsval, jag vet inte hur smart det var på en skala 1-10 men jag vill så otroligt gärna göra det, även om jag går miste om värdefulla meritpoäng. Kanske kan man ha extra franska ändå...? Men det är rätt värt ändå, jag har varit i Italien 4 gånger (1v,1v,1v+4dagar) och i Frankrike har jag varit i mindre än ett dygn (och då några timmar i Nice, några timmar på en strand och några timmar i franska delar av Monte Carlo. Jag kommer antagligen åka mycket, mycket mer till ITalien i framtiden också. 
Aja.
Ciao!

Recension

Hej!
Jag hade tänkt följa med till kyrkan idag (det var på eftermiddagen idag) men kom på att jag har en filmrecension till skoltidningen som ska göras klar i dag, och jag vill att den ska bli "perfekt", så jag följde tyvärr inte med. Jag kanske lägger upp recensionen här, om den blir bra!
You better watch out, Tauriel!
 

Frost

Canon EOS 1000D, ISO 100, f/1,8, Objektiv: Canon EF 50mm f/1,8 II
 
Det var ett bra tag sen jag var ute och fotade ordentligt, så igår såg jag min chans (lol) när det var frost och sol ute. Jag ÄLSKAR verkligen mitt objektiv, det sitter på hela tiden nu. Varnar för tråkigt fotosnack för er som inte är intresserade! Jag har bestämt mig för att spara ihop till en Canon EOS 650D, jag vet inte riktigt om jag ska ta den med kitobjektiv eller 18-135mm IS STM-objektiv. Det kan ju vara värt att ta den senare, även om den kostar ungefär 2000kr mer. Men det objektivet kostar typ 1300 mer utan kameran till, så jag får väl bita ihop och spara spara spara. Eftersom man kan filma med den kameran så kan det ju vara bra att ha ett sånt objektiv, dessutom är autofokuseringen väldigt tyst på det. Jag ska sälja mitt värdelösa 70-200mm Sigmaobjektiv (det är för dåligt för mig i alla fall, bilderna blir inte tillräckligt skarpa för min smak. 
Oj det blev mycket text, men aja. 
Ciao!
RSS 2.0