Höst

Jag kollade på massa bilder från förra hösten (har det redan gått nästan ett år?!?!?!waaat) och nu längtar jag väldigt mycket efter hösten! Just nu är det mest grönt ute, tyvärr. Det ska bli kul att fota i Arvika också.
Aaargh kollaaa baraaaa!! Försvinn nu dumma sommar-höst-sak-som-inte-kan-bestämma-sig och ge oss riktig höst!
 

Hemmaaaa

Tjena! Jag är hemma nu, kom hem för typ en halvtimme sen. Det är en himla cykelklassiker (frivillig, 6,7mil) på skolan idag så typ alla lektioner var antingen inställda eller frivilliga (alltså typ att man kunde göra matte om man var lite efter eller så), förutom franskan (så störande, om jag inte hade haft den skulle jag kunnat åkt hem igår). Så jag slutade 8:55, skulle egentligen fått vänta tills kvart-i-två-bussen men jag kunde åka med mormor istället, så efter några timmar med dåliga tv-serier (Våra värsta år, Community) och några bra (The Simpsons) åkte vi hem.  Nu är jag alltså hemma, ska leta lite efter kattskrället och klappa lite på honom snart. Och äta upp mina chips, om ingen annan har gjort det... Imorgon går jag 9-12:10 så jag åker tillbaka till Arvika på morgonen. 
Orkar inte läsa igenom inlägget och se om jag skrev något normal men aja. Hejdå!
nudlar (jag <3 nudlar)
 

Helg

Måndag 19/8 började jag skolan, klass SA13A, och flyttade till min lägenhet. I fredags slutade jag kl 12:10, och åkte hem med mamma då. Min nya iPhone hade kommit på posten till ICA så vi hämtade ut den, mina nya kläder från H&M hade också kommit (allt). Ikväll ska jag ta bussen tillbaka till Arvika och imorgon är det skola igen :/ 
 
 

Sommarlov

Imorgon är den sista dagen innan skolan börjar, så här kommer lite bilder från mitt sommarlov...som har gått alldeles för fort :c
Skolavslutning den 14 juni. Alltså över två månader sen. VART tog tiden vägen!?!?
Mer blommor
Midsommar med Lisa
Varit väääldigt mycket med mina kusiner
Västkusten i nästan en vecka med massa små kusiner, haha
Jag fyllde 16 
London
Cornwall
 
Jag har knappt använt min kamera i sommar, så jag har inte så mycket bilder.
Imorgonkväll flyttar jag till lägenheten, har inget wifi där men antagligen 3G på mobilen. Jag såg mitt schema och klasslista igår (fick ett brev med inloggningsgrejer till dexter-sidan där man sökte till gymnasiet) och det kommer gå 23 personer i min klass, jag börjar kl. 10-nånting på onsdagar, går 9:05-12:10 på fredagar :D
 

LONDON

 
Jag orkade inte redigera bilderna ett skit, men här är de i alla fall! 
 

Looking for Alaska

Igår bakade jag kladdkaka (med lite hjälp) och började läsa "Looking for Alaska" (som vanligt är titlarna på John Greens böcker översatta till svenska för fula för att nämnas). Nu sitter jag i min säng och äter kladdkaka och försöker att inte spilla på täcket, ska snart läsa de sista sidorna ur boken (VARFÖR verkar John Green vilja döda första bästa 16-åring som verkar vara lite intressant i sina böcker?). Sen ska jag fortsätta på ett brev till Lisa. 
Hejdå!
 

The Fellowship of the Ring

Såg den här igår (extended edition). Det var ett tag sen, men asdghuierwvb vad bra den är. 
 

Live long and prosper

Jag dog lite när jag såg det här i Ice Age igår. Eller det var inte jag som märkte det först, men aja. Om den där ungen kunde prata skulle den säga "Live long and prosper". Det är bara Spock-öron och frisyr som fattas, han har ju redan svart hår.
 

Tisdag

Fistral Beach, Newquay
Tjenare!
Idag hade jag (FAKTISKT) tänkt hänga in alla kläder som ligger i en hög lika stor som Orodruin på mitt golv, men jag kom på att det mesta av dem ska ju med till Arvika på söndag så det känns inte så värt. . Det märks i alla fall att hösten närmar sig nu, igårkväll var det typ tio grader ute. Det åskade och ösregnade, blixten slog till och med ner i en björk vid vårat hus. Nu är det ett flera meter långt "jack" i den, och det sprätte små träbitar säkert tio meter från den. Och det small. Men åskan försvann väldigt snabbt och det var stjärnklart på kvällen, hehe. 
Idag funderar jag på vilken bok jag ska läsa. "Looking for Alaska", "City of Bones" eller "The Great Gatsby". hm....
Hejdå!
 

Hennes & Mauritz

Igår beställde jag de här fyra sakerna från H&M (som står för Hennes&Mauritz om ni inte visste det). Antagligen tar det ett bra tag innan det kommer men jag har inte bråttom.
 

Klädbrist någon?

Jag köpte väääldigt mycket saker i London. Mest kläder. Men lite annat också. Så här har du, Lisa. Haha
Big Ben:en är en gammal som jag fick av Lisa när hon var i England på språkresa men jag tyckte det var fint att ha med alla mina londonpennvässare i en bild.
Köpte som ni vet även boken "The Fellowship of the Ring". Och japp, boken "The Fault in our Stars" är signerad av författaren, tyvärr var han inte DÄR men ändå.
 Måste gå nu! Hejdå
 
 
 
 
 
 
 
 

A Game of Thrones

Förra veckan började jag läsa "Kampen om järntronen" (George RR Martin). Jag har snart läst ut den, riktigt bra även om jag inte direkt skulle kalla den en fantasybok (förutom några få saker). Jag har inte sett TV-serien men det kommer jag antagligen att göra någon gång. För er som sett den men inte läst böckerna så handlar (i alla fall) första boken om kriget från de här personernas perspektiv:
Bran Stark
Catelyn Stark
Eddard Stark
Tyrion Lannister
Arya Stark
Sansa Stark
Jon Snow
Daenerys Targaryen
 
Alltså får man läsa om kriget från alla möjliga håll: Lannister (Tyrion), Stark, Targaryen (Daenerys och Viserys så länge han är med...). På muren (Jon), på Winterfell (Bran,Cat), i kungens slott (Ned, Arya, Sansa) och på andra sidan havet bland dothrakierna (Danenerys). Tur att de andra böckerna (de som kommit ut) finns på Bokia i arvika...dit jag flyttar om exakt en vecka. 
 
 
 
 

England

Camden market
Newquay
The Headland
Stonehenge
Tidvatten
Regniga London
Shopping...hahaha
Fin bok jag köpte
Souvenirer
Brev från Lisa på Malta
 
 

Höst

 
Bilder från weheartit.com

Jag är lite trött på sommaren nu, och vill ha HÖST. Jag har så många fina höstkläder, och vill att det ska bli riktigt kallt så att jag kan ha min nya gant-tröja. (kan visa bild senare om någon vill?)

Cambridge Satchel

En Cambridge Satchel, den ska jag köpa i London i färgen Oxblood. Om den inte finns så blir det nog en röd eller vanlig brun.
 
 
RSS 2.0