btw

Finafina jackor och skor på rea hos H&M. Älskar alla fyra saker, men tyvärr har de bestämt sig för att förgöra den vita jackan genom att sätta på den vedervärdiga fuskpälskragen. Men jag tar gärna emot alla saker ändå. Helst den rosa jackan. Eftersom jag inte är så lång (166) så ser mina ben oändligt korta ut i längre jackor, tyvärr.
//Clara

socker vatten mjölk kanel

Tjenare!
Hade lust att få lite julkänslor (jaja jag är ett julfreak) och kokade lite vatten, tog i massa kanel och socker och hällde i mjölk. Både smakar och luktar juligt och gott! Förra året var en mardröm. Jag hade inte julkänslor ens på SJÄLVASTE JULAFTON! Olagligt borde det vara och dessutom dödsstraff på det. Nästan i alla fall. Så i år har jag bestämt att börja tidigt! Den här "drycken" var faktiskt riktigt god! Ni borde testa!
Koppen är från Indiska tror jag. mina tröja är pappas gamla från H&M. Varm och skön ulltröja (kliar dock). Har även på mig mina fina mysigt tights från cubus som jag fick i julklapp förra året!
Kände mig så vacker att jag tog med den här bilden också.
Godnatt.

Twilight och Green Day

Jag älskar både The Twilight Saga och Green Day, så det här är ju perfekta mixen!
Kommer sitta bänkad i biosalongen när den har premiär. Eller i alla fall se den på bio! Ska nog läsa de böckerna igen, var sjukt längesen sist! När jag hör din röst har jag bara läst typ 2 ggr tror jag (!!!). 
 

Sveriges Paris typ.

Bilderna är från Göteborg, de flesta från Haga. Det är så fint och mysigt där! De här bilderna skulle nästan kunna vara fotade i Paris. Och ja, jag mår också dåligt av den usla skärpan på de två sista bilderna. Finns många mysiga cafén, vintagebutiker och fina hus i Haga. Gillas! Har faktiskt aldrig varit där förut.
Hejsvejs!
 

Florsocker

Jag är inte klok. Jag kan sitta och äta äta äta FLORSOCKER med sked. Nej, jag skedar inte i mig, men jag kan hälla upp i ungefär en halv äggkopp och äta upp. När det är en kabit eller tråkig muffin med inte så mycket smak, dränker jag den i florsocker. Oj, det kom visst lite bredvid. Det får bli efterrätt. Hujedamej. Som tur är händer detta kanske en gång varannan månad, men det händer och florsocker är så himla gott!

Hemma!

Har köpt en superkul sak i göteborg, visar imorgon om jag kommer ihåg! Läste även ut "svindlande höjder", så bra att jag dör! Kanske visar lite bilder från göteborg också. Här är iaf en bild på mina kusiners katt Charlie.
Han är så liten och söt! Han är inte kastrerad än så han är helt craazy! Springer runt och attackerar en så fort man rör ett finger typ, haha.
xo

Svindlande höjder

Usch vad synd jag tycker om Heathcliff! Började i boken idag så har bara hunnit till sidan 164, men älskar det lilla jag läst. Rekommenderar VERKLIGEN att läsa den underbara boken! 
ska återgå till min bok nu, adios!

Project runway Sverige.

Har knappt skrivit något om "Project runway Sverige". Det finns både bra och dåliga saker med det programmet. En dålig sak, eller egentligen flera, är att det "kopierats" RAKT AV från den amerikanska versionen. Det är bara pinsamt att allt ser precis likadant ut, Sofi Fahrmans "ena dagen är du en succé, nästa dag oviktig", Blä jag klarar inte höra det en enda gång till. Och Rhodi behöver väl inte gå och stå och prata precis som Tim Gunn. Det känns bara....fake. Men det finns många bra designers med och jag gillar att dom pratar svenska. Ingen kan dock slå Heidi Klum och Tim Gunn, så är det bara. Jag hejar på Naim, han är så BÄST. Snygga kläder har han också, haha. Kolla bara på allt han gjort, allt är bara...klockrent, typ.
 
okej värdelösa bilder men jag hittade inga andra. Det här är mina favoriter. Men kortleks- och pappermuggsklänningen är bara så BÄST! Hejaheja! Han har vunnit två gånger på rad nu. För han är bäst. Närå. Eller jo. Heja Naim! Ska kolla på avsnittet från i måndags idag så att jag inte missar något. Vi är btw lediga (studiedagar) måndag och tisdag. Nice! 
Ha det bra!

Goooooodmorning!

Hejsan!
Vaknade klockan elva idag, så himla skönt att kunna sova så länge man vill. Känner mig inte sådär superutvilad men aja. Sitter och äter frukost nu, och det är sol idag, kanske går ut och fotar lite, vem vet. Hm..undrar hur kallt det är ute. Tycker det är mysigt när det är kallt ute! Så man kan ha tjocka kläder och halsdukar och vantar och sånt! Längtar lite till vintern och jul nu, även om det ser ut att vara vår ute förutom ETT träd som är helt orange och INTE tappat löven.
Ha en bra dag!
xoxo
Snö på taket!

Green red white

Skirt-H&M // Knit-H&M // Shirt-Cubus // Bag-H&M (lol all H&M)

Som sagt, jag hade allt utom kjolen på skolan idag. Älskar min nya tröja från H&M som jag köpte igår! Den är så mysig och mjuk, kostade 199kr. Dock lite kort i armarna tyvärr. VARFÖR SKA ALLA KLÄDER HA SÅ KORTA ARMAR OCH BEN men passa perfekt på alla andra ställen? Har jag onormalt långa armar och ben eller VAD? 
Aja. Godnatt!

CLEAN

Köpte den här parfymen på flygplanet (Taxfree<3). CLEAN Fresh laundry. Den luktar sjukt gott! Borde gått åt som smör hos alla svenskar, passar bra till alla svenskar med så "clean" stil. Nejdå.
Ska nog nörda lite the sims ikväll, var så längesen! haha.
Hejdå! 
ps. outfit kommer SNART. DS.

Love!

Åh asså KOLLA! Vilken underbar skapelse! Vill ha!
Från Lindex

Halsduk

Jag vet att den ser pissgul ut men den är mer vit IRL. 
Från H&M och kostade ca 80 kr.

Sneak peek

Wuthering heights

Tänkte börja läsa lite klassiker, och först ut kommer Wuthering heights, eller Svindlande höjder på svenska. Har bara hunnit läsa två kapitel, men Lisa säger att den är jääättebra så jag litar på henne. Nästa blir kanske Förnuft&Känsla eller Stolthet&Fördom, får se vilken jag hittar först! 
Ska SNART ut om jag får med mig fotograf, och sen ska jag räkna lite kvitton, visst låter det skitkul? Vill bara se hur mkt pengar jag har kvar på mitt kort.
Hejdå!

Shopping!

Hejsan!
Igår åkte jag till Karlstad efter skolan och skulle kolla på ett gymnasium. Hann även med lite shopping och köpte en tröja, en halsduk och en bok. Kommer med bilder snart! Tänkte även visa en outfit som jag är så dålig på! Dock inte den jag hade på skolan men same shit typ. Så kolla in lite senare! 
kram!

Dagen.

Bonjour!
Idag har jag plågats av träningsvärk efter styrketräning igår. Har lite problem att böja på benen, haha. Men träningsvärk är en ganska skön smärta eftersom man vet att man har gjort något bra. Nu ska jag iväg på skrivargruppen och skriva lite dikter. Kanske inte bli så mycket uppdatering imorgon eftersom jag och Lisa åker till Karlstad direkt efter skolan på lite shopping och kolla på en gymnasieskola. Kul!
Måste sticka nu!
ciao (3språkigt inlägg omgomg)

Gymnasiefunderingar.

Hejsan!
Sitter och kollar i broschyrer och googlar runt och läser om gymnasiet. Jag har bestämt mig att jag ska gå bildestet. Hoppas alla andra har så dåliga betyg att jag klarar mig ändå även om jag failar på intagningsprovet. Jag hade 295 poäng sist jag fick betyg, och tror jag kan få ännu mer i år. Hoppas på minst 310 poäng i höst. Får plugga på! Men en sak är synd, vi har ingen slöjd i höst så jag kan inte höja mitt dåliga betyg där. Och man söker ju på "julbetyget". Även om det bara är preliminärt. Men ändå. Hoppas jag äger ut alla på färdighetsprovet och får 100 poäng till. Eller nåt. Huh, är redan nervös för det även om det är i MARS. Det är dessutom en "personlig intervju". För jag ska nog välja bild och form. På estetik och media är det inget sånt, dom går bara på poäng tror jag men jag vill ha bild och form. Ska nog ha media som andrahandsval och sist ska jag nog välja handel eller natur. Antagligen handel. Hoppas jag fixar en ganska central lägenhet i Karlstad för jag tror jag ska bo där. Ska bli så himla kul att inreda lägenheten!
hejdå!

Barnavdelningen AGAIN

Haha jag måste visa ett till fint plagg från barnavdelningen. Den här snygga skjortan är från Zaras barnavdelning. Tycker den är himla snygg! Kvävs dock en aning om jag knäpper hela vägen men aja. Gillar egentligen inte figursydda skjortor men det går bra ändå. Storlek M. Om du är ganska liten och kort så har zara sjukt snygga barnkläder!
xoxo

Outfit

Skirt-no idea... // knit-vila // shirt-cubus

Känner mig lite schoolgirl idag ;) inget speciellt.

Katt

En sovande katt i Turkiet. Det var massor med katter i Side, söta var de också. Tyvärr "får" man ju inte klappa dem... 

Between fall and winter

 
Nu tycker jag att tempen kan börja närma sig nollan! Jag vill ha frost varje morgon och mörkar tidigare på kvällen! Nu! Så att man får ha en tunn dunjacka under sin kappa. Sen i mitten av november kan snön få komma för i mitten av november är det tillåtet att börja längta efter julen. Så det så.
Allt är förresten från H&M.
Hejdå.

Världens finaste filt!

ÅH SERIÖST JAG DÖR!!! Kolla in den här filten på H&M home! Visst är den UNDERBAR!?
Kostar 499 kronor, liiite dyr kan man ju tycka... hade den kostat ett par hundralappar mindre hade jag klickat hem den fort som ögat (eller så fort jag fått tillåtelse ;). Den ser ju ut som en enorm härlig halsduk! Vet ni vad förresten? Något väldigt förbjudet hände. JAG BÖRJADE LÄNGTA EFTER JULEN IGÅR! Fy på mig, inte ens november har börjat än och jag börjar redan längta efter snö, kanelte, lussebullar, risgrynsgröt, korta dagar, tända ljus, mysiga tjocka jackor och kängor. Borde det inte vara förbjudet att vara som mig, att längta till nästa säsong innan den man är mitt uppe i ens har passerat hälften? fy på mig. Men jag är så fruktansvärt ARG för att man bara får typ 2 dagar ledigt innan julafton. Jag vill ha minst två veckor! Gärna hela december. Hur hade skolan tänkt att man ska hinna baka, pynta, STÄDA, köpa julklappar, slå in dem, klämma på paket och slappna av och njuta av advent lite, INNAN julafton? Har lust att ta ledigt en vecka innan julafton men det kommer väl aldrig beviljas ;(. Det är liksom veckorna innan julafton som är det bästa med hela julen tycker jag. När man har något att se fram emot. Efter julafton är julen slut enligt mig. Det finns inget att se fram emot förutom en slaskig period mellan-vinter-och-vår. Advent är den bästa tiden på hela året enligt mig, och då ska det förstöras genom att ha SKOLA!?!?!. Seriöst? Kunde hellre ta bort några veckor av sommarlovet och lägga i advent.
Lång text blev det nu. Men är det NÅGON xmas-junkie som håller med mig eller?
 

Bidrag

Skickade in den här bilden till fototidningen DigitalFoto. De har med ett par sidor med läsarbilder i varje nummer, skulle vara kul att komma med. Om ni gillar landskapsfotografering ska ni köpa det här numret, jag blev jätteinspirerad som vanligt! 
Den här bilden tog jag på stranden utanför Side. Fick en idé i skallen och utförde den med min mamma som hjälp. Har bara tagit lite kontrast i iPhoto och ändrat vitbalansen liiitegrann. Blev riktigt nöjd med den! Så kopiera den inte är ni så snälla. Har verkligen fått en crush på att fota i svartvitt, haha.

Med Lisa

Drack varm choklad med vispgrädde på Broms
Lisa spelade på pianot i sitt rum
Gatlyktor
 
Dagen har annars innehållit mycket dagboksskrivande, ätande och pratande, haha. Nu ska jag läsa min nya fototidning jag köpte idag! DigitalFoto är den bästa fototidningen jag läst! 
Ha en bra lördagskväll (fast enligt mig är det mer natt nu snart).
xoxo

Helg och news

Hejsan!

Idag slutade vi klockan 1 för vi hade egentligen dubbellektion med SO sist idag, men vi hade ingen vikarie för vår lärare så vi fick sluta. Egentligen slutar vi 14:30 varje dag. Så skööönt att sluta tidigt! Idag kom jag hem också för jag fick skjuts. Nice! Imorgon ska jag vara med Lisa. Vi ska nog gå på en second hand, och gärna Broms om jag får min vilja igenom. Jag kan ta med min dator också så vi kan blogga, Lisa. Jag kan använda internet från min mobil till det ;). 

Igår kom det förresten in ett gäng underbara plagg till H&M trend. Vill helst ha den mönstrade skjortan, galet cool!
 
Vill så gärna ha det två topparna! Den blåa är sååå fin! Och skjortan är ascool. Ge mig någon. Please. 

Boken

Köpte den här FANTASTISKA boken i Side. HUR AMAZING? Äkta läder dessutom. Och så fin att jag dör. Egentligen ska man väl skriva fina magiska sagor i en sån bok, men den får tjäna som dagbok. Förhoppningsvis hittar jag en ny fin bok om jag skulle få för mig att skriva sagor.

Vagabond

Jag älskar mina nya skor från Vagabond! De är i äkta läder och kostade ca 1000kr. Så snygga! Passar till typ allt. Det är dragkedja på insidan och grejerna på hälen ska bara vara snygga. Finns i lite andra färger också. Bla svart mocka. 

ska ändra design...

så ni får överleva med den fula matt-bilden i någon dag eller två :)
godnatt!

Konst är det bästa jag vet

En sak som gör att jag gillar att göra kreativa saker; rita, skriva dikter, måla, fota, pyssla, osv, är för att det inte kan bli FEL. Eller jo, det kan det ju bli enligt mig, eller om man utgår från en beskrivning. Men det finns inga regler, inga rätt eller fel. Ingen kan säga att tavlan du målat eller dikten du skrivit är FEL. Du kan inte skriva en dikt som är fel. Du kan stava fel, men det är inte samma sak. En saga kan inte vara fel. Den kan vara exakt hur orealistisk och "dålig" som helst. Den är ändå inte fel. Inte rätt heller. Varken rätt eller fel. Det handlar bara om smak, vad man gillar och inte gillar. Därför gillar jag kreativa saker så mycket.
 
Vad tycker ni?
Bild från turkiet. Rätt eller fel? Nej. Ful? Kanske.

Me in Turkey

 

Feeling weird

Hej!
Laddar in bilder från turkiet i datorn nu. kanske visar några imorgon eller så. Just nu känner jag mig lite konstigt. Är jätteyr och ramlar nästan omkull. Och är extremt hungrig... Kanske har en koppling?
måste gå nu!
xoxo

Reflections

Haha tog en ganska udda bild en dag. Speglingen i min tekopp. Ser ni vilket extremt kort skärpedjup jag har på objektivet? Älskar ljuskänsliga objektiv. Det här går att ha ändå nere på 1,8 vilket jag har på den här bilden. Magiska porträttbilder blir det! 
Godnatt
ps. mitt objektiv, extremt prisvärt, ett måste för alla typ!: HÄR! Kostar bara 900 kr, typ gratis för ett så bra objektiv! Superb skärpa också enligt mig, syns inte på den här bilden men aja. ds.

H&M news.

Är helt kär i de här plaggen (och halsbandet) från H&M. Imorgon kommer det nytt tror jag. Det brukar komma på torsdagar.
 
Idag hade vi orientering, woho. Skitkul. Verkligen. Inte. Usch.
Men det var iaf KT efteråt och det var kul! Vi ska samla in pengar och skicka julpaket till familjer i Rumänien och Lettland tror jag det är. Läs mer om det här: http://www.starofhope.se/stod-oss/ge-en-gava/julpaket.html
Tycker det är en riktigt bra grej! Man skickar i banankartonger, kostar ungefär 500-600kr per paket, och då är frakt och innehåll med i priset. Fraktpriset är ngt specialuppgjort mellan posten och den grejen. Man lägger i främst mat, men också typ tvål, tandborstar, tandkräm, lite leksaker osv. Man kan även skänka 250 kr så köper de mat osv på plats i landet. Läs mer på länken om du vill vara med på det här, det är jättebra isf! :)

Instaweek: TURKIET

Granatäpplen sålde de ÖVERALLT i Side. Vi testade juice av dem, men den var bara extremt sur och besk, inte god! En söt affär vi såg, och stranden.
En outfit, maräng och turkiska skor/tofflor.
Danska ELLE som fanns att låna på hotellet. Förstod vart femte ord i den men fina bilder var det i alla fall. Side och havet. En fin moske och minaret i Side.
Side. Solglasögon (från glitter btw). Cappuchino på stranden (man kunde beställa direkt till solstolen, lazy ass). Underbara amerikanska pannkakor till frukost med lönnsirap på. De smakade sockerkaka!
Sista dagen :/
Har fler bilder men vill inte tråka ut er med mitt liv ;)
 

Pust!

Känns skönt att vara hemma igen, var ju riktigt härligt att komma tillbaka tlll en eftermiddag med orientering i en kall och extremt blöt skog. Älskade Sverige. Näerå. Faktiskt mysigt att komma hem till min kära dator, kunna dricka te utan att svettas och ha på sig snyggare kläder. (erkänn att man inte känner sig så peppad att höja stilfaktorn på en charterresa bestående av småbarnsfamiljer, några gamlingar och mammor med piratkopierade Prada-väskor som bara är fula. Väskorna alltså är fula. Inte mammorna). Höst och vår är mina favoritsäsonger stilmässigt. Långbyxor, stickade tröjor osv är snyggast. 
 
MEN, nu ska jag göra en instaweek från Turkiet. Jättekul tycker ni. Hejdå.

Sverige

Nu sitter vi i bilen på väg hem, ska bli riktigt skönt att komma hem! Fast inte så kul med skola och Orienteringseftermiddag imorgon... :s men det blir nog bra :p
Kram

Sista dagen

Hejsan!
Idag åker vi hem... Men först ska vi in till Side en sista gång. Bussen till flygplatsen går klockan 12 turkisk tid. Och vi landar i Sverige kl 5 halv 6 eller så tror jag. Så egentligen blir flygresan en timme kortare haha.
Ha det bra! Imorgon ska jag försöka hinna fota vad jag har köpt här!
xoxo

Danska ELLE

Hello! Sitter och bläddrar i en dansk ELLE som jag hittade här. Imorgon blir det hemresa, känns sådär. Fast ska ändå bli skönt att komma hem till hösten efter att ha svettats runt i 30 grader och sol, lol. Jag passar nog bra i Sverige. Bara alla årstider kommer och går som de ska med sol/regn/snö/värme/kyla kommer rätt så är jag nöjd. I år är jag inte nöjd för vi fick en så värdelös sommar.

Nu ska jag sluta prata om mina problem.
Harebra! See ya!
Skriver kanske mer imorgon :p

Vagabond//Tidsinställt

Visar bättre bilder en annan dag. Här är i allafall mina nya skor från Vagabond som kom hem i posten för en vecka sen. Älskar dem! Köpta på nelly.com och är i äkta läder. visar som sagt bättre bilder en annan gång. Glöm inte att följa mig på instagram: clariizz
Ciao!

Side

Idag gick jag och mamma till Side och kollade i butiker och sånt för jag blev så uttråkad av att vara vid poolen. Det var stekhett, typ 30 grader och stekande sol. Inte jättemysigt faktiskt... Vi testade också ett glas granatäppeljuice, de säljer granatäpplen ÖVERALLT och juice som dom pressar på plats. Den var...inte så god. Smakade inte granatäpple och var extremt sur och nästan besk. Men en liten vitaminbomb iallafall. Imorgon är sista dagen här och vi åker hem på tisdag. Längtar faktiskt hem till Sverige. Det är för varmt här nästan, lol.
Hejdå!

Life of this tree

När löven började byta färg
Nu har nästan alla löv ramlat av. Synd att det går så fort. Men förhoppningsvis händer samma sak nästa år. :)

Beslutsångest!

Haha hade  världens beslutsångest i söndags, VILKA SKOR SKA MED?
Tror det blir dom på sista bilden. Tar mindre plats+passar till mer saker.
Ha det bra!

Patterned pants/Tidsinställt

Jag är helt kär i tightsen från Indiska och byxorna från H&M (dom färgglada). Måste haaa! Tänk att mysa runt i tightsen på jullovet med en stickad klänning och bara...aahh. lol
Adios!

Just nu

:)

Asian dinner

Tjenare!
Nu har vi ätit middag (eller för några timmar sen) och det var asiatiskt tema. Tänkte testa sushi men det såg så motbjudande ut att jag avstod. Asså, ihoppressat ris och rå fisk inrullat i sjögräs. Gott? Skulle inte tro det.

Sitter annars i en soffa i hotellobbyn och låtsas att jag har ett liv. Är så sjukt trött att jag skulle kunna somna när som helst. Klockan är 21:45 här i turkey nu. Gissar att den är 22:45 i Svedala?

Ha det bra och jag ska försöka ha det själv också ;)
Xoxo,
Clariizz
Följ mig på instagram annars; clariizz heter jag där och uppdaterar ständigt under resan :) wifi på hotellet you know

The sea

Idag har vi solat och badat och jag har läst ut "utvandrarna". Hinner inte skriva mer,
Xoxo Clara

Koppfunderingar//Tidsinställt

Haha, såg att mamma hade tagit min stooora tekopp från indiska och satt en blomma i. Gulligt. Jag dricker nästan aldrig ur den ändå, den är för stor tycker jag. Har ändå lust att köpa fler, det finns så många fina mönster. Eller kanske man ska köpa en mindre tekopp (en normalstor alltså) och göra en samling med fina såna. Kanske ska önska mig i julklapp? Jag flyttar ju till lägenhet nästa år (SHIT VAD TIDEN GÅR FORT!) i Karlstad eller Arvika. Och börjar gymnasiet. ojojoj HUR går tiden så fort?

Den här koppen var ju söt! 10kronor på Indiska. Finns i lila också. Vill ha! Fast liiite för liten att dricka te ur... :)
Ciao!

Havet

Idag var vi och badade i havet (Medelhavet alltså). Det var jättehärligt, stora vågor och minst 25 grader i vattnet och ca 30 grader i luften. Nu har vi nyss ätit en italiensk buffé och gud vad gott det var!
Ha det bra!
xoxo

Frost

Åh (där kom det igen.... -.-), jag är väldigt förtjust i de här bilderna. De är tagna i söndags men aa detta är tidsinställt så att ni har nåt att kolla på medans jag inte kan blogga. Blev ganska nöjd med de här bilderna, har ännu fler om någon vill se. Typ alla bilder blir så mycket bättre nu när jag börjat redigera dem i iPhoto! Förr blev många sådär jätteljusa och gråaktiga och sånt fult. 
Ha det bra!

Skriva

Köpte det här fantastiska blocket idag i Side. Äkta läder. Vet inte vad det kostade och inte vad som är värdigt att skrivas i det. Älskar det i alla fall! Köpte även en liten souvenir men den får ni se när jag kommer hem.
Xoxo

Mary Kay

Fick den här krämen av mamma i lördags. Det är vanlig ansiktskräm. Den kommer från Mary Kay, som man inte kan köpa i butiker. Min moster säljer det och mamma säljer lite av det, men min moster jobbar med det helt. 
Hemsida: http://www.marykay.se
Du kanske inte har hört så mycket om det, men det är för att man får inte göra reklam för det. Eller ha butiker och sälja det. Eller kunder får ju göra reklam för det men inte de som jobbar med det. Men du kanske har sett det i tidningar, har sett det i CHIC och VeckoRevyn några gånger.
Bra grejer i alla fall! Finns smink, hudvård, lite redskap (sminkborstar tex), nagellack, parfym m.m. 
Ska testa den och säga vad jag tycker sen.
Hejdå!

Breakfast

Nyss ätit en supergod frukost med amerikanska pannkakor, ägg, croissant, nutella och cappuchino. Yum yum!
Vet inte Riktigt vad vi ska hitta på idag för det är inte så fint väder ute.
Xoxo

Ps. Följ mig på instagram: clariizz

Från barnavdelningen

 
Jag gillar att köpa kläder på barnavdelningen ibland. Mycket billigare och oftast ganska snygga (skulle kunna hugga av armar och ben för att knö ner mig i Zaras kläder för små barn, haha). Plus att t.ex. H&M har ju stl 164 och 170 (jag är 166cm) och det passar bra på mig. Har tillexempel hittat två snygga kjolar på lindex barnavdelning för 19 kronor styck. KAP. Man måste ju inte skylta med att det är från barn, om man tycker det är pinsamt eller nåt. Den här klänningen är från H&Ms barnavdelning och jag minns inte vad den kostade men det var inte mycket pengar. Jag skulle nästan kunna ha en storlek mindre, vet inte vilken storlek den här är men iaf 164 eller 170. Så rata in barnavdelningen i första taget :) (eller jo på kappahl kan du göra det)
hejsvejs!

Instagram

Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar när jag inte uppdaterar här! 
 
INSTAGRAM:
CLARIIZZ
 
Ha en bra vecka!
xoxo

Busy

Aw kotten ligger i min säng och snusar (alltså andas på det sättet, inte snusar snusar) och rycker lite i tassarna ibland. Adorable!

Har för övrigt varit lite busy idag och hade egentligen velat hälsa på en vän som fyllde år men det gick tyvärr inte :(
Packar för en resa till Kalkon nu. Gissa den lilla ordleken nu då ;)

Smoothie!

Jag var hungrig och sugen på något fräscht så jag mixade jordgubbar, yoghurt och fil. Vi köpte massa jordgubbar i somras och frös ner i engångsmuggar så man kan ta en sån mugg till varje smoothie. Lättvindigt. Egentligen vill jag ha banan i men det fanns tyvärr inte någon som inte såg ut som en gepard. Det stooora glaset och sugrör är från IKEA om någon undrar. Gottgott och man blir proppmätt av en smoothie, i allafall jag.
Au revoir!

Dagen

Hittils har dagen spenderats såhär. Men senare ska jag åka bort. Vet inte riktigt var, tror det blir till gammelmormor och kanske någon mer.
kram

Dagens outfit, inget märkvärdigt...

Shirt-Cubus // Jeans-Lee (old) // Shoes-Eurosko // Jacket-H&M 
Inget märkvärdigt, som sagt. Jeans och en vit skjorta. Klädhistoriens simplaste outfit, lol.

Instaweek 40

1.Såg på Project Runway Sverige
2.Kanelbullens dag
3. 
4. Höst och äntligen har vi fått asfalt (okej för några veckor sen men ändå)
5. -
6. Höstpromenad med Lisa♥
7. -
8. Jolins home (en butik)
9. Strumpko med bläck-ögonbryn
10. Pin från när vi var i Jotunheimen och besteg ett 2000m berg (många år sen)
11. Kotten♥
12. Frost
 
(klicka på bilderna för att visa dem större)
 

Frost

Hej på er!
Imorse när jag vaknade (ca 8:20) var det frost överallt ute. Det är fortfarande en del frost kvar men den försvinner där solen lyser. Det är typ 0° ute, kallt och härligt! Nu kan man klämma på sig såna där apsnygga lager på lager outfits och fortfarande vara lite frusen. Och hälla i sig kokhett te utan att börja svettas. Mysigt! Får väl försöka komma ut och fota lite innan frosten är borta. 
Ciao!

Åh så fint!

Märker att jag skriver "åh" HELA tiden. Ska skärpa mig nu. I alla fall så har ÄNTLIGEN bikboks nya hemsida visat sig för mig. Har inte funkat trots att jag uppdaterat asmånga gånger... Som sagt, massa fina saker från bikbok. BLÄ vad shoppingsugen jag ska vara hela tiden då! Inte bra...
 
Okej det blev ganska många saker men det är såå mycket snyggt! Skulle kunna byta allt det här mot mitt vänstra lillfinger nästan, lol. Asså väskan<333 199kr kostar den, på rea. GEE MIIIG!!!!!!!!! 

Dagens outfit, nä det blev inte bättre bilder....

Skjorta-Vero Moda // Kjol-H&M
Orkade inte ta bra bilder, ni får förlåta mig.
 

Sneak peak

Resten av outfiten kommer senare.

Shoe love

Åh asså jag är kär i de här skorna från Gina tricot. Kostar bara 349kr. Skulle lika gärna kunna kosta 3490 kr ;)
Tänk med ett par färgglada strumpbyxor, snygga shorts och ÅH<3

Höst


KREATIV DAG typ

Godmorgon på er! Så skönt med sovmorgon! (fast jag gick upp för över en timme sen) Och lång frukost. Idag är det sol och helt blå himmel och jag får nästan ont i ögonen för hur fint det är ute med solen och alla färgglada träd! Känns som att det bara blir vackrare och vackrare för varje dag, trots att alla löv fallit av vår lilla lönn. Men snart kommer väl kulmen och allt blir "fulare" och fulare. Ska nog ut lite sen, känner mig instängd här hemma.
 
Har väldigt stor lust att göra något kreativt idag, känns bra, för för två veckor sen hade jag den sämsta helgen ever typ. Zombie:ade runt i huset och dagarna kändes oändligt långa... Men nu kan jag se fram emot att resa lite i 7 dagar, bildbomb kommer när jag kommer hem, lovar.
 
Ska försöka få ihop en snygg outfit som jag kan visa er sen! Först lite höstbilder jag fotade igår, då det var lika fint ute.
kram!

En till video

HAHAHA jag skrattade ihjäl mig åt den här 
 

Aimee Song Closet tour

Dregel-varning på den här videon, där Aimee Song som har bloggen songofstyle.com, visar sin garderob.  
Jag läser hennes blogg ibland, och följer henne på instagram: songofstyle heter hon där.
Kraam!
 

Ring by Lisa

Hittade den här ringen som jag fick av Lisa för lääängesen. Hon gjorde den själv i träslöjden. Inte gjord i trä dock, haha. Kan tyvärr inte använda den för på lillfingret är den lite stor och på de andra, för liten. Ironiskt nog är det enda fingret den passar på vänster ringfinger, men har ingen lust att ha den där haha ;)

Lol, jag VET hur sjukt sne mitt pekfinger är, antagligen för att jag föddes med en penna i handen och den har suttit där hela mitt liv ;)

*spyr*

Blää vad stökigt det är i mitt rum, usch! Måste ta tag i det nu. Ska sätta på lite bra musik och riva ur lakanen och så och dammsuga+kanske dammtorka och framförallt ta hand om mina stackars kläder som är ihopslängda på skrivbordsstolen, för att inte tala om alla stackars strumpor som ligger i en prydlig hög och väntar på att bli tvättade. Stackars mina ägodelar :/
Bjuder på en vacker bild på mig och en på mitt rum.
Fint, eller hur?

kameradregel

Hej igen! Sitter och dreglar lite över en ganska ny kamera. Jag är nöjd med min canon eos 1000d och egentligen gör kameran typ 10% av en bild. En proffsfotograf kan ju ta jätteproffsiga bilder med en mobilkamera, medan en nybörjade med den dyraste finaste kameran kanske tar jättedåliga bilder.  Jag läste att "annawii" (annawii.blogg.se) har en ny kamera, men jag vet inte vilken, och jag blev väldigt intresserad när det stod "ISO 10 000 utan nämvärt brus". Ah, perfektion! Vet i allafall att den är från canon. Säkert en 5d eller nåt. Men jag läste ett test i tiidningen "digitalfoto" om canon eos 650d. Den är ganska ny, en upphottad version av 600D. Förr ville jag så fruktansvärt gärna ha en 60d, men den har blivit ganska gammal plus att den kostar mer. Man kan ha upp till ISO 12800, och det kan utökas till över 20 000. På min noob-kamera kan man ha 100-1600. Det har räckt för mig, med nu blir det så mycket lättare att ta bilder i sämre ljus. Plus massa nya bra funktioner. Kostar kanske 8000 kronor tror jag. Bara att börja spara! Men kan ju säga att jag är ganska pank efter att ha köpt min dator... ;)
Hejdå!

PRAO, avslutad

Känns nästan lite sorgligt att ha slutat prao:en. SÅÅ skönt att börja 8:30 och sluta 13:30 varje dag typ. Och så var klassen jag hade så roliga och snälla. Men allt tar ju slut någon gång. Ska bli himla skönt med lov nu. Jag kommer inte uppdatera så mycket under lovet för jag är inte hemma...
 
Ikväll ska jag va hemma och kanske se på en mysig film eller så. Jag hatar typ att spela sällskapsspel som det ska va  på tonår idag, så det blir skönt att sitta och dricka te och skriva lite och kanske se på film. Hm...undrar vilken jag ska ta. Får fundera vidare.
 
ciao!
Lite bilder sen jag var ute och fotade en dag.

2x SKOR

Hejhej!
Det enda som inte är slutsålt av Anna dello russo-kollektionen för H&M är skorna, online alltså. Men antagligen i butik också. En annan nyhet är att idag släpptes gina tricots skokollektion! Här är mina favoriter, gå in  på ginatricot.com för att se alla!
 
Det är ett till par, agata shoe, men bilden ville aldrig ladda så...
 
Har gjort sista dagen i klassen på  min prao. det är lediga imorgon. Var lite tråkigt att sluta där, det var så kul! Jag ska va med en annan klass imorgon, sen är det helg och HÖSTLOOOV! Wiho, sååå skönt. Kommer inte vara hemma dock. Om ni undrar varför vi REDAN har höstlov så är det älgjakt här som sagt. Så det är jättemånga som är med på det (inte jag). Jag är lite irriterad för att jag kommer missa skolfotot också ;( Jag ville ju jämföra 7:an, 8:an och 9:ans kort med varandra, och jag har aldrig missat ett skolfoto förr. Men jag lär väl överleva..
Hejdå!

Kanelbullens dag!

Idag är det inget mindre än KANELBULLENS DAG! Mamma bakade kanelbullar igår, åhh så gott med nybakade bullar och kall mjölk! Finns i princip inget bättre. Nästan. Har tyvärr bara två dagar kvar på min prao, skulle kunna vara där längre för det är så himla kul! Plus att jag har 1,5 timmar kortare skoldag, fast det är inte the head reason. Igårkväll var det KT och vi pysslade och gjorde lite sånt, och gjorde varma mackor, mmm. 
Ha det bra, och glöm inte kolla in hm.com eller en H&M-butik (tror det bara säljs i stockholm...på drottninggatan kan ni vara säkra på att det finns i alla fall, men det mesta lär nog ta slut ganska fort när alla galna fashionistas ska norpa åt sig allt de kommer över ;) Närå. Det kommer nog en del på rea. Tyckte faktiskt inte det jag sett (ungefär allt) var särskilt snyggt, det mesta såg plastigt och billigt ut. Men kanske det är finare IRL.
kram clara
Tjuvstartade igår.

Nagellack color riche by LÓreal Paris

Jag älskar verkligen loreals nagellack. Har än så länge bara två stycken och lånade mammas nu (hon har ett, resten mary kay typ), och fler ska det bli! Målade nyss på "opera ballerina" som är en jäääätteljuuus rosa som knappt syns men det är jättefint, fast kan inte se det helt i mörkret. 
Det är mycket ljuuuusare IRL och inte så beige-aktigt... 
 

Läst ut Hobbiten!

Läste nyss yt "Hobbiten". Den var riktigt bra! Inte lika bra story som Sagan om ringen, men så är den minst 700 sidor (eller nåt) kortare än den serien. Den handlar alltså om Bilbo som följer med 13 dvärgar till Ensliga berget för att ta tillbaka sin skatt och sitt kungarike från draken Smaug. Låter som värsta barnboken, jag vet, men det är det inte. Den är ganska spännande, men lite förvirrande med all nyöversättning av Tolkien-böckerna där Bilbo (och Frodo) byter namn från Bagger till Secker, Bilbos kusiner heter numera Kofferdi-Seckrarna istället för Säcksta-Baggrar. Hobsala kallas Hobbinge, Vattnadal kallas Riftedal, Vinfloden kallas Brännevin, Bilbos hus heter Säcks ände istället för vad-det-nu-hette-förr-som-jag-inte-kommer-ihåg i gamla översättningen. En mindre förändring är att han numera heter herr Smörblom iställer för herr Smörblomma. En extremt irriterande förändring enligt mig. Dom har i alla fall inte ändrat namen frodo, merry, pippin, gandalf osv. DÅ skulle jag bli sur. Dom kallas Sauron för NEKROMANTEN. WHAT THE!?!!? Nekromanten. SERIOUSLY? Jag borde ha väntat något år innan jag läste sagan om ringen så jag läste nyöversättningen först för nu stör jag mig bara på den. Ska försöka hitta böcker med gamla översättningen som jag kan läsa iställer även om den nya är översatt för att "matcha" vad tolkien skrev själv och att den nya är bättre än den gamla men blablabla. Okej det här måste vara världshistoriens tråkigaste blogginlägg för alla utom er som är extremt intresserade av sagan om ringen. 
Hejdå

WEHO

Hejsan!
Idag hade jag dag 2/5 på min prao. Det har varit jättekul båda dagar, men lite långtråkigt stundtals. Jag vill inte bli lärare, men det var riktigt kul ändå :) 2 veckor innan det är vanlig skola igen nu, niiicee. När har ni höstlov? Åh asså 2012 har gått så SJUUUUKT FORT!!! Det känns som det var någon vecka sen vi åkte skridskor på sjön, fast det var i december. Och när vi var i Oslo på dagen innan nyårsafton. Ändå sen 2009 har åren seriöst SVISCHAT iväg. Aja, man får väl försöka ta vara på tiden. 

Vinter, höst, sommar, vår (haha fel ordning såg jag nu).
FÖLJ PÅ MIG PÅ INSTAGRAM: CLARIIZZ

The Hobbit!

Har förresten börjat läsa The hobbit (eller Hobbiten på svenska). Den är ungefär som dom andra sagan om ringen böckerna, samma "stil" på texten.
Nej nu ska jag kolla vidare på project runways sverige. Så skynda att slå på 3:an ni som inte gjort det!

Från modell till designer??

Sitter och kollar på Project runway sverige nu, och såg att Victoria från topmodel sverige är med. 
Gått över till designer när modellivet inte lyckades, eller? Undrar hur hon är som designer, hon har ju ganska annorlunda stil. 
Nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan reklamen är slut och sen kolla vidare, spännande!
 

Stine Riis för H&M

Jag vet att det bara blir h&m h&m h&m HELA tiden, men H&M är så bra tycker jag och jag vill visa allt fint jag hittar där :) Så ni som inte gillar H&M kan ju sluta läsa nu... fast kom tillbaka senare så kanske jag har något annat inlägg.
 
Stine Riis vann H&M design award och här är två saker ur kollektionen för H&M som jag gillar mest.
Fast det ser lite konstigt ut med dragkedjan som hänger ner sådär. Men den är fin ändå.
 
Kan ni fatta att det är FÖRSTA OKTOBER IMORGON? Where did you go, September?

H&M

Bild från hm.com
Älskar ryggsäcken på första bilden! 
RSS 2.0