Stripes and butterflies.

Haha wierd bild men....
Haha mitt leende är också lite konstigt, svårt att få bra bilder med självutlösare när man måste hålla på och krångla med kameran OCH se fin ut... Dagens i-landsproblem, eller?
Skjorta-Vero Moda // Jeans-H&M // Halsband-DIY // Väska-Gina tricot // Armband-KappAhl // Klocka-Esprit

Holmedagarna!

Hejsan! Jobbade i kiosken ett tag idag kom typ INGA kunder i regnet... Jag visar outfiten imorgon, hann inte idag. Den här helgen är det Holmedagarna här = ....hur ska man förklara? Några dagar när man samlas typ, och så visas lite "förr-i-tiden"-grejs upp (maaskiner, traktorer, bilar, hur man färgade kläder osv förr) och så är det ett springlopp, man kan rida och sånt. Det är väldigt mysigt, och jag ska ta med kameran dit (jag ska dock bara dit på söndag) och fota så att ni får se!
 
Ha en bra kväll!
Kram
Haha guuud här är jag och Lisa i femman (eller sommmarlovet innan femman kanske...), vi ser väldigt roliga ut enligt mig, hahahaha ;)

Snygga sneakers!

Jag är kär i de här sneakers:en från Kenzo för Vans. De kostar dock några tusenlappar för mycket, men man kan ju alltid drömma! Ska snart fota dagens outfit, så kolla in igen om någon timme (det tar inte en timme att fota men jag sitter i handduk nu så måste välja kläder mm.

Havet är djupt

En annan trend jag gillar är "havstrenden". Alltså kläder och accessoarer inspirerade av havet och sjöjungfrur och sånt. Smycken med sjöstjärnor, eller kanske man ska hänga på pirattrenden i samma veva med snygga paisley-mönster? Men det får ni i ett annat inlägg! Tycker den här snäck-clutchen från Chanel är väldigt fin, och hela deras vårvisning (jaja det är snart höst men skitsam) var i någon slags undervattensvärld. Fint! Den är såklart på tok för dyr för oss vanliga dödliga...
Chanel visade också ett par fina skor inspirerade av det stora blå (när jag skriver det här inlägget spelas "havet är djuupt, havet är djuupt"-melodin i mitt huvud på repeat..), like!
 
Och här kommer det som vi icke-miljonärer kan köpa!
 
Och i vanlig ordning; kändisar som anammat stilen!
Rachel Bilson med snäck-clutch och lite havsväxt-liknande på klänningen.
 
Och till slut; vad tycker ni om när jag gör såna här inlägg? Jag tycker dom är väldigt roliga att göra, men jag undrar vad NI tycker? Tacksam om ni svarar!
 
Nästa på tur: Pirattrenden...vad det nu innebär ;)
 

Get the look.

Nope, bli inte besvikna men jag kommer inte göra något B:igt "kopiera looken" inlägg, för det tycker jag är så himla tråkigt. JAG vill inspireras av outfits, inte kopiera dem! Jag gillar neontrenden, har dock inte så många plagg i den färgskalan men det ska bli fler! Tänkte visa en himla snygg outfit, och sen får ni lite snygga (haha omg dålig humor stavas det när jag fick värsta lol:et av att jag råkade skriva "snyffa" ist för snygga först... ) tips på neonfärgade skor/kläder/accessoarer, you name it.
Korean Brand Dress, Sm Accessories Necklace, Primadonna Bangle, Alexander Wang Bag, Sophisticat Pumps
All in med bara neon, eller...
(lookbook.nu)
Top, Jacket And Skirt, Bracelet
...ett plagg i neon och resten svart. Välj själva på modemodighetsskalan ;)
Här är några kändisar som har på sig neon, snyggt!
Elsa Hosk (till höger) med någon annan modell jag inte känner igen... Åh känner mig lite dum, för jag tror hon är modell för Victorias Secret?
Allas våran J-Lo (Jennifer Lopez) är såå snygg i den här gula klänningen!
Vad tycker ni om neontrenden?

Roséguld

Roséguld is the shit i sommar, jag tycker det är snyggast att ha ett enda smycke när man har den färgen så det inte blir för mycket. Eller något enkelt, smalt silversmycke till. Eller bara go bananas och sätt på dit fem armband i olika färger.
Köpte det här armbandet på KappAhl för 60 kronor (rea). I like it, like it a lot ;)
 

The amazing...Jeffrey Campbell!

Åh, de här skorna från Jeffrey Campbell väcker ett STOOORT ha-begär hos mig! Kolla vilka fina färger, skulle passa till en miljon outfits i sommar! Synd att de är ganska dyra (när man är en snart-15-åring utan sommarjobb i alla fall).
De röda skulle vara superfina i höst. Och de andra skulle passa perfekt på ett par bruna ben till shorts eller klänning! Åh geee miiig!

The amazing spiderman.

Jag är ganska sugen på att se den faktiskt, sen jag och Frida kollade på den första filmen förra måndan. Den har premiär 3 juli. Någon mer som vill se den? Här är trailern i alla fall.
 

Keep or not to keep?

Jag köpte den här väskan i Arvika, men nu har jag stor beslutsångest över ifall jag ska behålla eller lämna tillbaka den? Den är så fin men när jag kom hem kom jag på att den passar till INGETING i min garderob så det blir nog lämna tillbaka..

Bästa hårborsten!

Köpte den här hårborsten i går på kicks (ingen aning vilket märke eller nåt) och den är sjukt bra! Kolla bara på mitt och mina kusiners hår efter att ha borstat med den!
Bilderna fick inte riktigt med hur fint och blankt och lent det blev IRL, tipsar väldigt mycket om att testa en sån borste! Min kostade 110kr
 
ps. det kanske ser ut som ett och kom på att det liknar ett sånt väldigt mycket, men det här är INTE något företag som gett mig den eller något sånt, detta skrev jag på eget initiativ för att jag tycker den verkligen var bra!! ds.

Nytt till beautyhyllan ;)

Ansiktskräm, köpt på Kicks. Det var rea så den kostade bara 20 kronor! Hittils (använt 2 ggr) är den väldigt bra! Mina kinder är babymjuka efter två ggr.
Nagellack från L'Oréal. Nr 305. Sitter jättebra och en platt borste som är lätt att måla med! Gillas! ca 60 kr, Kicks
Ska visa en sak till i ett eget inlägg!

Facehunter till Stockholm!

Streetstylefotografen bakom www.facehunter.com Yvan Rodic kom till Stockholm igår såg jag på Instagram (sök på facehunter)
Så snygga till er om ni ser den här mannen ;)

Snygg träningsoutfit.

 
Skorna från Nike, kläder från Gina tricot.
 
Måste gå nu, det åskar nämligen så får stänga av datorn!

Shopping, I'm lovin' it.

Tjenare! Idag var vi i Arvika, med alla kusinerna. Vi fikade på Nordells och shoppade en del. Jag köpte en väska (surprised?), armband, nagellack (från L'Oréal), en kräm och en hårborste. Kan visa bilder senare, i alla fall på väskan och armbandet!
Hoppas ni har haft en bra dag!
Min kusins hår (hon är 10 år). Det är så himla tjockt och fint och härligt! GIVE ME!
 

Övernattande kussar

Tjenare!
Tycker det är väldigt synd att det har regnat hela dagen. Ska vi få någon mer sommar i år? Nu ska jag snart lägga mig, Evelina och Lovisa (8 & 9 år) sover här i natt. Godnatt!
Haha snygg Kotten ;)

Snyggaste gympadojan

Nike Free Run+ 3 Women's Running Shoe
När jag såg den här skon första gången i skyltfönstret hos...vad var det...Intersport? Aja i alla fall, så blev jag heeeelt in love. Jag vill helst ha den rosa men den finns i andra fina färger också. Kostar 1100kronor. Ska kanske be mamma att få ett par nya gympaskor? Kanske jag börjar träna mer då när man känner sig snygg. Jag har ju mina snygga träningskläder från ginatricot.
Du hittar dem här och i en del sportbutiker. Nu sticker jag iväg på lite sommarjobb, ska stå i kiosken till klockan 13.
Kram!

Confessions of a Shopaholic

49:- H&M
Bilden ger inte kjolen rättvisa, men iaf. Från H&M 70-80 kr tror jag det var...
49kr, H&M
Sådär, nu har ni sett allt jag fick från H&M! Jag älskar den vinröda kjolen som kommer matchas med en vit t-shirt eller skjorta, eller någon vinröd topp. Och vitt och silver till, så snyggt! De andra två kommer förmodligen bli stora favoriter i sommar.
Vad tycker ni?
 
Såg nyss på En shopaholics bekännelser  med kusinerna, det regnar här :(
 

Inspiration

>
>
>TOMMY TON FOR CLUB MONACO
Källa  

Annes new haircut.

Har ni sett Anne Hathaways nya frisyr? Hon har klippt håret väääldigt kort. Jag tycker hon var finare innan faktiskt. Hon ser lite ut som en kille nu...
Eller vad säger ni?

These shoes are made for walking

Från H&M och kostade bara 90 kr! Tycker de ser ut att kunna komma från något dyrt och fint märke och att vara i äkta skinn! Fast det är de inte.
vad tycks??

Midsommarklänningen

Från H&M.
Min krans, som inte är lika fin idag (jag tog bilden idag alltså)

Instaweek

Jag var hemma hos Frida och hälsade på hästarna. Tittade ut genom fönstret när jag skulle sova och såg alla fina lupiner.
Plockade smultron i solskenet och fick hem ett H&M paket med bland annat de här skorna.
Fint väder har vi varit svältfödda på i vår. Brieosten på midsommarbuffén var det enda som var fint nog för en instagrambild.
Plockade 7 olika blommor som placerades under huvudkudden men som dessvärre inte verkade fungera...
Nya skorna. Nöden har ingen lag och just nu var det ytterst nödvändigt att få grilla marshmallows i regnet.
 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: CLARIIZZ
FOLLOW ME AT INSTAGRAM: CLARIIZZ
 
 

Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR! I och för sig var det ju i går man firade, men jag var upptagen hela dagen. På dagen var det varmt och soligt men ganska blåsigt (som det brukar vara här på midsommar). Vi hade lite släkt här och åt goood mat (färskpotatis, lax m.m.). Och gjorde kransar såklart. Sen i true midsommar-style mulnade det när vi åkte dit vi skulle fira och fortsatte vara det hela kvällen.Vi slapp regn som tur var. Sen sov jag hos kusinerna, mysigt! Nu är vi alltså hemma igen. (och kusinerna ser på sommarlovsmorgon eftersom tv:n där borta inte funkar).
Jag visar lite bilder senare för jag har inte sladden hemma just nu, glömde den i stugan....
 
Ha en bra (fortsättning) på midsommaren!
Kram!! ;)
Min midsommarafton firades i den här underbaringen från H&M Conscious Collection 2011. Fyndade den för typ 100 kronor på en rea i Karlstad i fjol! ;) Och kransen på huvet+barfota.
 
ps. jag ska visa er sakerna jag beställde från H&M idag eller imorgon tror jag! ds.

Bloppis

Hej! Idag är det sol och varmt, var och hängde på kusinerna i stugan fast det var bara Alva där... Enya sov hos Evelina och Lovisa i natt. Jag, Alva och Anna-Ida plockade smultron på strån (dock inte riktiga timotej som man ska ha för dom var för korta). Jag fick mitt H&M paket idag och är mycket nöjd. Visar imorgon eller i övermorgon kanske.

En annan sak är att jag tänkte starta en bloppis här på bloggen (det var faktiskt min mammas idé). Alltså sälja skor, kläder, väskor m.m. Ungefär så här eller så här. Fast i mindre skala såklart. Ni minns kanske att Kenza och Foki och många bloggare med dem har haft det. Inga detaljer är klara eller så. Men det blir nog på G snart. Så håll utkik!
 
Kram.
Sommar på italienska rivieran

Breaking dawn part 2 official trailer

Ni har väl inte missat trailern till Breaking dawn part 2??? Jag ser fram emot filmen vääldigt mycket men det blir lite sorgligt att inte ha någon mer twilight-film att se fram emot. Jag har läst böckerna typ en triljon gånger så jag vet precis vad som händer men jag vill se filmen! Filmen kommer på bio 14 november.
 
WAAATCH!

Smultron in my <3

Hej! Idag har det varit soligt och varmt här, me like! Hälsade på kusinerna en sväng (några timmar alltså) som hyr en stuga ganska nära här i en vecka. Lovisa och Evelina (6 och 8 år) var också där! Vi gick till sjön och kände på vattnet och plockade smultron som vi trädde på timoteijstrån. Och sen la vi oss i gräset och rullade stråna ner för näsan som Pippi gör, de ville så gärna göra det. Tog tyvärr inte med kameran... Ha det bra!
Bild på Lisa från i våras.

Reor värda att checka in.

Rainforest



Från H&M For water. 199:- kostade den. Det fanns EN ENDA kvar i butiken, och passande nog var den i min storlek, 36. Älskar den! Gillar trycket väldigt mcyket.

Yellow saturday


Skirt-Gina tricot // Jacket-Only // Top-Gina tricot // Belt-Zara // Necklace-Gina tricot
Foto:Lisa

Let's walk to the fields and look at the flowers




Foto: Jag, tillsammans med min Canon EOS 1000D + kitobjektiv. Ingen efterbehandling i photoshop eller något sånt, jag orkar aldrig det+att jag inte har photoshop och tycker bilderna är fina ändå

The carrot and the horse.


Aladdin och Frida

Melinque springer

Cyr on och Lillan (stavade jag rätt nu froda?)

Herman


Naya, haha.

Haha nejdå det är lugnt detta ska inte bli någon hästblogg så tro inte det. Jag var hos Frida idag och då hälsade vi på alla hästar för det var himla längesen jag såg dom sist. Alltså hennes familjs/farfars/farbrors typ. Lite blandade ägare har dom ;)
Vi såg också på Spindelmannen (den med Tobey Maguire som Peter Parker....det finns väl någon med andra spiderman's?) och Kirsten Dunst. Jag ville se den för jag hade inte sett hela... Och så kollade vi på Stardust, bra film men inte världens bästa kanske. Den var rolig och bra fast kanske lite "barnslig" och "oseriös" på vissa ställen, men det gör inte mig så mycket.

Ha det bra!

Today we saw a unicorn hiding in the stable.


Foto: JAG

Break it until it's broken.




Från Gina tricot, bara 100 kr! (rea) KAP!
Jag brukar se ner rätt mycket på jeanskjolar och när jag hör ordet tänker jag på en fyraåring i randig tröja, blommiga strumpbyxor och en mörkblå jeanskjol med färgglada blommor och fjärilar brodera på sidan... Men den här tycker jag är riktigt snygg!

Dagens hemmaoutfit


Shorts-H&M // T-shirt-Gina tricot // Belt-second hand
Jag älskar att hitta bra skärp second hand,de är ofta perfekt patinerade och i äkta skinn och billiga!

Ännu ett samarbete!

Den 25 september släpps en designsamarbeteskollektion (långt ord där)  på Lindex, och de samarbetar med ingen mindre än det italienska modemärket Missoni. Och till stöd för bröstcancerforskning (jag gillar långa ord märker jag). Jag tror det blir riktigt grymt, för jag gillar missonimönstret och hoppas på något i den stilen!
Från Missoni's f/w 2012.

Maison Martin Margiela för H&M video!

Här syns en skiss av ett plagg ur Maison Martin Margiela kollektionen för H&M. Jag är inte särskilt förtjust i polokrage men jag är säker på att kollektionen kommer bli riktigt bra!
Vad tror ni?

Sitter här i min ensamhet....typ.

´Tja! Sitter här och äter frukost för mig själv. Rostat bröd med ost och smör, och te med smaken Jordgubb&Champange. Så himla gott! Det är faktiskt riktigt härligt att sitta och äta frukost själv i lugn och ro med datorn på bordet! Det borde jag göra oftare. Jag har ju imorgon på mig också men sen kommer päronen hem. Min bror sover mycket längre än mig (oftast. Han är 16 år men fyller 17) Idag ska jag och han
på studentuppvaktning. Har även på mig något nytt som ni ska få se senare idag! Jag ska nämligen till Lisa först och vara där ett tag. Hon ska ju åka bort i TRE VECKOR, huhh hur ska jag klara mig? Fast en vecka kommer kusinerna hit och en annan ska jag ju kanske på läger så det löser sig så fint.
Kram!

Huuhhh sitter här och är rädd för tranornas skrik ute på åkern. De har varit här i flera dagar ju! Kan dom inte ge sig aaav snart??? :O

Beställt



Från H&M. Sammanlagt 268 kronor. SÅ HIMLA BILLIGT!!! Eg. pris: 596,50kr. I love rea<333 fast kjolen var inte på rea då men den kostar bara 50 kr så den får va på rea ändå.
Åh kjolen är i helt rätt färg; vinröd. Perfekt i höst! Typ till en vit skjorta/blus/linnne och massa silversmycken och gärna en vit väska...
Linnet är bra i sommar till allt möjligt...kjol, shorts....mm.
Skorna kan jag ha både i sommar (kjol/shorts eller klänning...u get it) och i höst (strumpbyxor, klänning, jacka).
Kjolen är bara så himla fin och funkar med ett vitt linne bara ^^ Kanske vill ha den aningens kortare, men det får jag se när jag får den!

Vad tror ni??

SOMMARLOV, SJUUKT SKÖÖNT!!!

Den här sommaren ska bli BÄST!!! Den här helgen är mamma och pappa borta så jag kan inte hitta på särskilt mycket eller åka någonstans. Men får väl hitta på roliga saker här hemma! På tisdag kommer kusinerna och ska låna/hyra en stuga några km härifrån. Det är två tjejer på 8 och 10 år. Det blir kul! Sen blir det midsommar om en vecka, det är så mysigt och vi ska vara i båthamnen i år. Och veckan efter det ska jag kanske på läger (jag är anmäld men jag är inte helt hundra på att jag vill med....). Och veckan efter det blir det antagligen en sväng till Göteborg (och så fyller jag 15 år den 11 juli!). Sen blir det bara massa CHILLA VECKOR ;)

Vi fick ju också betyg idag och jag är nöjd! Räknade ihop till 295 poäng... Bra eller inte? Men jag ska försöka ha minst 300 poäng i höst när jag ska söka till gymnasium.

Är ni nöjda med era betyg?

Mitt nya mobilskal. Från Lagerhaus.

Wanties från H&M


Jag är kär i väskan sen jag såg den första gången. Ska försöka knipa den om den finns kvar senare i sommar när jag fått min månadspeng... Och jag gillar alla skor för dom är så udda och SYNS (det är härligt att synas). Kjolen är sjukt snygg och shortsen framhäver förhoppningsvis en svag solbränna lite grann.

Sitter här som på ett fängelse och äter torrt husmansknäckebröd och dricker vatten. Jag orkade inte rota fram smör eller ost eller något annat pålägg, haha.

From yesterday



Shoes-H&M // Shorts-Ginatricot // Bag-Glitter // Belt-Second hand // T-shirt-Ginatricot // Jacket-Lindex // Glasses-H&M Fashion Against Aids

Sitter och kollar på William Spetz och glor ut min lilltå som kikar ut ur skon på bilden ovan.... Det ser lite stört ut, haha. Men i alla fall. Kollade på "MVG-barn och dess lögner" men bytte eftersom jag mådde lite illa när dom spyr, höhö. Vad har ni för er då?

Feelin bad.

Hej!
Idag hade vi klasskampen på skolan som sagt. Vår klass (8A) kom trea... Efter skolan åkte jag, mamma och Anna-Ida till Arvika och fikade på Nordells (FIKA DÄR OM NI ÅKER TILL ARVIKA, BÄST!!!) och tog med brorsan hem. Det var massa glada och fulla studenter och klockan fem kom ännu fler ut!

Jag känner mig inte så frisk nu tyvärr. Är ju förkyld, och sen är jag frusen och trött. Och väldigt varm i ansiktet och på halsen. HOPPAS det går över och att jag är bättre imorgon. Jag skulle tagit med en jacka i gympaväskan i dag, eller en tjock tröja. Jag hade en t-shirt och en gansk tunn kappa (var tvungen att ta den för jag hade inget annat) och så tights. Och så regnade det en del och det var surt väder ute, kallt :s

Men imorgon får jag i alla fall sommarlov och betyg (haha JAG VET, JAG ÄR STÖRD som längtar efter att få betygen) och då kan jag.... chilla ;) Om en stund kommer dagens outfit upp också!
Ha det bra! Och grattis alla som tog studenten idag!
kram.

Bild från min Instagram (clariizz) som är tagen i Milano.

Snart sommarlov!

Imorgon är det klasskampen på skolan (=basketstraffar, volleyboll, brännboll, fotboll, innebandy). Det är inte särskilt kul enligt mig som inte gillar sport så mycket. Och på fredag går vi typ 2,5 timmar på skolan. Det är lite examen och sen får vi betygen, sen slutar vi. Fatta vad UNDERBART med ungefär 2 månaders ledigt! (eller det är väl två månader?) Jag visar upp dagens outfit imorgon, haha.

I sommar ska jag hitta på så himla mycket roliga saker har jag bestämt! Bada i sjön, åka ut med båten, sola och bli lite brun (fast jag hatar att sola för det är så drygt), dyka med cyklop och kolla på fiskar, vara med kompisar, läsa böcker, måla, skriva berättelse och dikter, fiska i sjön (mm stekt abborre med färskpotatis...<3), fota massa fina bilder, ha ett fint födelsedagskalas, shoppa på sommarrean, sy kläder, gå på mysiga promenader under ett stort paraply, dricka te och se på film när det regnar (ja lite regn är också inplanerat), läsa tidningar, förhoppningsvis ha loppis, sommarjobba, äta massa glass, baka äppelpaj, leka med kusinerna (småkusinerna alltså) och MASSA mer saker! Förhoppningsvis resa runt lite i Sverige med familjen, det vore kul! Typ till Skåne och kanske lite åt norr, kanske Östersund vore kul (har släktingar där).

Vad ska NI hitta på i sommar?

What are you going to do this summer?

Bild från Cinque Terre, Italien (en av de 5 byarna dvs)

Examen och 2 dagar.

Nu sticker jag snart i väg på min lillasyrras examen, hon slutade skolan idag. Jag slutar om två dagar, ALLA slutar typ tidigare än oss... Men jag har inga vanliga lektioner kvar i alla fall. Tänkte visa upp dagens outfit och accessoarer plus skor senare, men jag har inte tid att ladda in bilderna på datorn. Ha en bra kväll!

Translation: In two days I'll get my summer vacation (?). Later I maybe post todays outfit (and shoes + accessories). Have a nice evening!

Fint


De här två smyckena från Bik Bok by Whitney Port tycker jag är riktigt snygga! Armbandet skulle vara snyggt tillsammans med massa färgglada armband och en klockan ihopträngda på armen och halsbandet kan piffa upp vad som helst!

Translation: Jewelry from Bik Bok by Whitney Port. The necklace will spruce up any outfit! And the bracelet is nice with some colorful bracelets and a watch.

Shoppingtips!

Jag vill tipsa om denna supersnygga bikinin! Jag har bara köpt toppen, men kanske jag köper trosorna också någon gång. Mönstret känns lite medelhav för mig, och tycker det är gulligt med rosetten! Den kostade YNKA 49:- på H&M, så nöjd! Nu ska jag försöka hitta en fin, vit och ganska genomskinlig blus som jag kan ha över den här! Jag tycker många bikinis är mycket snyggare än de flesta bandeutopparna och sånt, det funkar lika bra att ha bikini under kläderna tycker jag! (Haha nej inte bikinitrosor i stället för vanliga kanske...)

Den här ska jag ha en ganska genomskinlig blus, mina turkosa shorts och bootsen på bilderna nedanför, och såklart en snygg väska och snygga smycken!

Från H&M

Shorts från H&M och boots från Deichmann (köpta år 2010).
Nu återstår att hita en blus.... Tips?

Translation: I bought this awesome bikinitop at H&M, only 49:- (7 usd/ 4,5 gbp/ 5 euro)
I'll match it with the shorts and boots on the pics over this, and a thin white blouse.

Nya saker


Jag köpte lite grejer när jag var i Stockholm, bland annat de här. Peeling från Ginatricot, rouge/foundationborste från ginatricot och lite fotsaker från Lindex. Ska testa det, man vill ju ha fräscha fötter när sandalsäsongen startar! Ska testa sakerna idag tror jag så skriver jag om de var bra!

Translate: From Lindex and Ginatricot. I want clean and nice feets for the sandal-season.

Maison Martin Margiela för H&M!

Imorse kom beskedet att den 15 november i år kommer H&M's senaste designsamarbete att släppas! Det är med ingen mindre än Maison Martin Margiela.
"Maison Martin Margiela är ett av de främsta och mest inflytelserika modehusen sedan trettio år tillbaka. Det känns otroligt spännande att presentera det här samarbetet“, säger H&M:s kreativa rådgivare Margareta van den Bosch.

Som med de flesta andra designsamarbeten H&M genomfört kommer antagligen detta också bli väldigt populärt. Nu senast köade ju folk ute i vinterkylan i flera timmar för att få tag på det de ville ha från Marni-kollektionen. Jag hoppas på kanske några saker för under 500 kronor som man kan få tag på, men annars får man väl vänta till rean. Visste ni förresten att några Marni för H&M-saker finns på rea på hm.com?

Än har inga produktbilder släppts vad jag vet men jag återkommer så fort jag får veta!

Feelin' kinda boring




Jag tyckte mina ögon såg så konstiga ut på den första bilden så jag täckte över dem.

Shorts-Ginatricot//Halsband-Cubus//Linne-BikBok//Skärp-Loppis//Bandeutopp(syns typ inte)-Lindex//klocka-O'clock

Translate.
My eyes looked wierd at the first pic.
Shorts-ginatricot//necklace-cubus//tanktop-bikbok//belt-second hand//bandeutop(you can't see it so well)-lindex//clock-o'clock

Inte bra...

Hej! Sitter och dricker kamomillte med lite grädde, honung och ingefära i... Har ont i halsen, börjar nog bli förkyld för jag är lite snorig också.

Någon dag i veckan kommer bilder på vad jag köpte i Stockholm upp på bloggen! Tänkte också berätta att när jag var där så såg jag Elsa Billgren. Fast jag varken hade tid eller vågade gå fram till henne, hehe.

Nu ska jag läsa lite bloggar och dricka mitt te. Sen kanske bläddra lite i min nya ELLE som jag fick i fredags. (Juli-numret)
Ha en bra kväll, och hoppas inte att förkylningen smittar via bloggen ;)

Haha så här kan det se ut när man har tråkigt i hissen....

Iphonehelgen

Vi har hjälpt till att dela ut mat till hemlösa och "fattiga" vid S:Clara kyrka. Det var intressant men samtidigt sorgligt för hur lång kön var... :/ Det var en gubbe som sa en sak som var lite rolig. "Jag är fattig hörru. Jag har bara åttahundratusen kronor på banken, men det är bara min sparpengar".
¨Såg de här underbart fina väskorna på H&m för 129kronor styck (tror jag dom kostade) och ångrar att jag inte köpte den gula...
Gick runt i Gamla stan och myste
Såg Söders minsta hus.
Åkte Skyview som äkta turister.
Åt goda ciabattas med salami och mozarella på Sundbergs konditori (Stockholms äldsta konditori i gamla stan, himmelskt goda!)

Och avslutade sista kvällen med en tur till Grönan. Inte något för mig måste jag säga, blev både illamående, yr och klaustrofobisk i Lustiga huset.... Men himla gott med Ben&Jerrys glass! "Le stort så får ni extra glass!". Jag beställde en kula och log, så det liknade mer tre kulor, haha. Väldigt bra service där på B&J på gröna lund! Man fick smaka på Applepie-glassen och de som jobbade där medgav att den var väldigt äcklig och därför ville ingen köpa den, haha ;)

Vill ni se mer bilder? Kolla min instagram: clariizz

Ha en bra kväll!!

Nytt blogg.se system!

Tja! Jah anmälde mig för någon vecka sen att prova nya blogg.se och ge feedback osv och idag såg jag att jag var med. Jag har ingen aning om hur många som kom med eller kanske alla som anmälde sig, men jag tänkte visa två bilder tagna med mobilen (screenshots) för er som missade det! :) visar senare idag!

Mina fem favoritplagg


Den här fina kavajen är köpt på en provkollektion för vero Moda för typ 50-70 kronor tror jag. Har ett par byxor i samma tyg. Och just det här började aldrig säljas i butik vad jag vet, så den är en av några få som finns!

Från Vero moda, kostade typ 200 spänn. Tycker den är så HIMLA SNYGG! Kan piffa upp ett par jeans på en sekund!!

Skitnygg stickad tröja från Vila, köpt på utförsäljning för typ 120 spänn eller nåt!

Jeansshorts med hög midja från Gina tricot, passar till...allt?

Blommiga byxor från H&M trend. Älskar dem verkligen!

Snygga skrivblock!


Skrivblock har alltid varit ett slags beroende för mig och Lisa, menjag köper inte lika många nu för tiden för jag lägger hellre pengar på kläder. Det är bra att ha fina både som dagbok eller att skriva roliga anteckningar. Här är några oanväda... Den med vallmor (säger man så till vallmo i plural?) på blir antaligen en dagbok, de andra blir nog vanliga skrivblock. Alla blommiga är köpta på La Feltrinelli (som är en stor italiensk bokhandel, finns i massa städer i Italien och kanske någon annan stans...?) för 1,5€ á 15kr. Det med New York-motiv är köpt på Mariaplans bokhandel i Göteborg för en tjuga eller så och det randiga är köpt på ett designcafe för typ 40 spänn...Det med ett konstigt mönster är från H&M.

H&M's superrea

Tjaba!
Ni kanske inte visste att just nu har H&M massa rea, upp till 50% på massor av varor! Här är mina favoriter från rean!

Jag tror att den vinröda kjolen blir ett köp om den finns kvar imorgon/lördag! Ni som letar jeansshorts har ju VÄRLDENS KAP här!!! Och kanske man ska köpa silverskorna också....

Stockholm i mitt ♥

Ciao!
Imorgon sticker jag och KT (=Kreativa Teamet, haha) till STOCKHOLM. Det ska bli sjukt kul! Vi åker till Karlstad klockan 05:30 imorgon, så jag får gå upp typ 4:40 eller nåt. Men det är det värt! Tåget "landar" i huvudstaden klockan 10:23 tror jag det var. Jag gör nog något mobilinlägg, men jag har fixat två små tidsinställda inlägg också. Det blir många bilder när jag kommer hem igen, och så ska jag såklart berätta vad vi gjorde!
Hoppas ni får en fin helg! Och trevligt sommmarlov till er som fick det idag. Jag får det nästa fredag.

Bjuder på en mysig fikabild. Om ni vill ha recept så googla bara på "recept på sockerkaka" eller något likande.
Kram!

Mint och batik




Jeans-Cubus
Toppar-Gina tricot
Halsband-Gina tricot

Necklace-Gina tricot
Jeans-Gina tricot
Tops-Gina tricot

Operan i Oslo

Jag kanske inte berättade att vår klass var i Oslo i går? Vi fick en guidad tur på operan, såg Holmenkollen, var på Teknisk museum och fick sen 45 minuter (D:) fritt i centrum. Det var helt okej. Det var fotoförbud i själva operan, men man fick ta kort på det jag har tagit bild på.


Toaletterna var också rätt pampiga...

Sne bild på trapporna....


Ett häftigt konstverk i vattnet.

Jag tipsar om att åka dit och gå den guidade turen om man kan! Man får bla se var dom gör kulisserna, syr kläderna mm!

Härmskrika/Mockingjay-brosch hos Guldfynd


Till alla Hunger games fans!
Den snygga Härmskrike-/Mockingjaybroschen finns för 149:- på Guldfynd. Och för er som inte gillar det så mycket så är det enligt mig en snygg accessoar. Jag ska nog försöka få tag på den!

H&M Fashion Against Aids

Det var ju ett tag sen det släpptes, men jag tänkte visa er en liten gruppbild på allt jag har därifrån. Still searching after the bikini ;(

Skorna är mer "knalliga" IRL

Kontakt...?

Ni kanske inte visste att ni kan GÄRNA följa mig på Instagram, jag heter CLARIIZZ där :)

Sånt man inte får

Sommaren har knappt kommit, och ändå är det en liten del av mig som längtar till hösten. VARFÖR? Jag vet inte. Jag vet att det är absolut förbjudet och borde det inte vara fängelse för det när sommaren inte ens kommit helt? Jag älskar sommaren, men höstmodet är och förblir väl ändå alltid det snyggaste?
I år tänker jag vara TIDIG eller varför inte FÖRST (typ) med ´hösttrenderna. Vill ni ha en liten sneak peak på det? (Fast alla modemedvetna personer borde väl veta om det redan, hehe). Det jag tror kommer bli STÖRST i år är: vinrött.
Fast det visste ni väl redan om?

Båda från gina tricot
Snyggast tillsammans med vitt och silver tycker jag!


Båda från H&M
Vad tycker ni??

Ring


Från BikBok

No colors




Tagna med Canon EOS 1000D med kitobjektivet (det som följer med kameran alltså)
Jag tycker om att fota i svartvitt. Det blir så fina bilder, och motivet behöver inte vara särskilt intressant för att bilden ska bli det.

I min väska

Vår fina katt♥


Haha galen blick där.

Visar fler bilder en annan dag!

Flowerpower; black white & yellow



Haha jag vet att min blus bullade upp sig på något konstigt vis....

Pants-H&M
Jacket-Gina Tricot
Blouse-H&M

Cinque terre

Det finns en....vandringsled? Jag vet inte vad man säger, men i alla fall, som går mellan fem små byar i Ligurien (typ som ett landskap i nordvästra Italien, ganska nära Frankrike). Vi gick mellan tre av byarna, och jag tänkte visa lite bilder därifrån!


Haha, det var typ ett stort gäng med pensionärer från Frankrike med hörsnäckor som lyssnade på en guide. Detta var mellan by ett och två, den lätta sträckan och kortaste tror jag. Så här gick alla pensiosar.

MAAASSA hänglås satt fast på den första sträckan för att "låsa fast kärleken". "Stigen" heter nämligen Kärleksstigen (haha det namnet ger mig dåliga vibbar sen en viss stig på skolan som är SÅ jobbig) fast på italienska, typ nåt med amour.

En av de underbart fina städerna, minns inte vad den heter, med båtar parkerade på gatan och massa turister med feta kameror.



En till by (nummer två).

Så otroligt vackert med alla vinterasser och ett turkost Medelhav så långt man ser!

Världens finaste tågstation?
Jag tipsar verkligen om att åka hit och gå den här vandringen, ganska jobbigt om det är varmt och mycket uppför och sen nerför, men verkligen värt det med tanke på utsikten mm.!!! Passa på att bada i by två, det BORDE vi ha gjort för det var ett ställe med klippor och jättefint där vi TÄNKTE bada men gjorde inte det. Kan vara en del folk i vägen men inte så mycket när vi var där.
Som jag hoppas ni förstår så är bilderna väldigt bleka jämfört med verkligheten!
Kram

Kamomillte

Hejsan! Igår och idag har Lisa (http://lisasliiv.blogg.se) varit så jag har tyvärr inte bloggat så mycket. Ville bara berätta att jag lever... Jag visar massa bilder imorgon, promise!

Nu dricker jag Kamomillte och ska gå och lägga mig sen, är så himla trött! Godnatt!

Studentklänning i sista sekunden, eller kanske konfirmationsklänning i god tid?

Gina Tricot exclusive. Enligt mig snyggast med stela silverarmband/halsband och man inte vill vara så gullig.
Gina tricot Exclusive. Snyggast till ett par chockrosa skor tycker jag.
Från H&M. Tycker den skulle vara fin till ett par färgglada klackar, typ knallgrön eller chockrosa.
Jag tänker visa min konfirmationsklänning när jag använt den, i augusti. Jag går i missionskyrkan och då har vi konfahögtiden efter vårt läger som vi har i slutet av sommaren.

It's fridaaay!



Åh så skönt med fredag! Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske fixa lite med bloggen, blogga och hänga in kläderna i garderoben och väskorna på sina krokar... Haha, HALVA min garderob ligger seriöst utanför garderoben (alltså hälften av mina kläder) och hälften av mina väskor ligger utspridda i huset. Jag kanske ska räkna alla mina väskor. För er som inte känner mig (vilket är väl ungefär 99% av er som läser) är jag världens väskoholic, haha. Jag har onormalt mycket väskor för att vara 14 år tror jag....

Jag sitter här och dricker kaffe och läser nya CHIC, med en bit kladdkaka med massa florsocker på! Jag tipsar om att läsa artikeln med Angelica Blick i CHIC, superbra!

Sailor style shoes.





From H&M

Bilder på olika outfits med mig... haha.


Haha JAG VET att när man gör collage i paint kan det inte bli annat än värdelöst. Men kolla på bilderna i stället.
Vilken är er favorit?
Min favorit är nog de med blommiga byxor och min älskade vita väst!

RSS 2.0