Rensning

Tjena! Rensar garderoben nu och gör i ordning en kasse som ska läggas undan ett tag, jag KAN inte göra mig av med andra kläder än vanliga basic saker. Jag ångrar mig jättemycket i så fall. "det kanske blir modernt NÅGON gång....om typ 20 år". Sen ska jag komma på project runway och dricka te. Ha det bra!

Sånt som gör mig GLA:D

Hittade den här bilden på hanneli.com och blev glad när jag såg att Hanneli Mustaparta har en likadan blus som jag. Skitsam att resten kosta en miljard kr/st haha ;) Från H&m
Jag i min. Borde kanske skaffa ett par vita shorts, så enkelt och snyggt att matcha med!

DIY

Om du inte har slängt dem så har du säkert en fet bunt med affischer från alla tidningar du köpte när du var yngre. En hel del av dem är faktiskt väldigt snygga tycker jag, och som prenumerant på Julia i typ 4 år har jag kvar 99% av alla affischer därifrån. Det här är en, tror nästan den är från i år (fast jag slutade innan 7an att prenumerera). Vet inte vart jag fått tag på den men aja. jag köpte en stor ram på Ikea idag, man får vika in kanten lite, men i alla fall så blev det en snygg tavla! Ska försöka täcka över Julia-märket, inte så snyggt. Men det är ett väldigt enkelt sätt att få upp affischerna även när du slutat tapetsera ditt rum med dem.

På min önskelista....

....står denna supersnygga bikinin från Tommy Hilfiger, och har gjort ett tag. Den är helt enkelt perfekt! Den kommer ju aldrig bli omodern liksom. Kostar dock ca 700kr, vore perfekt att hamna på 70%....i storlek 36 tack.

Skynda att fynda!

Nu är det full rulle på sommarreorna och du kan både hitta saker som funkar i höst, och kläder som du kan ha den sista sommarmånaden som står för dörren! Här är några superkap från H&M!
shorts 40kr, och byxor 100kr (metallic är superhett i höst!)
Bikinitopp att catcha solens sista strålar i eller som en snygg topp under en vit transparent skjorta i höst, 40kr. Den blommiga toppen kommer jag jaga efter i varenda H&M butik, 175kr.
Finfin klänning för endast 40kr, passar lika bra på stranden som till stickade strumpbyxor, tubhalsduk och boots. Den fina gula toppen är jag bara väldigt förtjust i, 150kr.
Marnishorts för en 100lapp. Skulle inte tacka nej till dem! Kjolen är i äkta skinn och kostar 300kr (ord. 800kr). Perfekt i höst, håller längre än fuskskinn och du kan ha den år efter år efter år....
Skön halsduk, 50kr. Solglasögonen är SÅ snygga, 50kr
Hoppas ni fick lite tips på vad ni kan köpa. Jag tipsar om att kolla på bikinis i butik helst för där är de ofta billigare än på nätet. Brukar finnas ett ställ med årets bikinis för 10kr/del på H&M ibland. Priserna kan vara lite olika i butik och på nätet.
 

Nya jeans

Jag är seriöst helt kär i mina nya jeans från Gina tricot. Eller ja inte riktig jeans, det är typ...ytbehandlat så det ser ut som skinnbyxor. De ser ut som Jofama by Kenza-byxorna. Det sitter perfekt och passar till ALLT! Älskar dem! Tipsar er om att köpa dem! 599:- på Gina tricot Kan ju passa på att meddela att de ser 1000 ggr bättre ut irl än på bilden...

Mot ica ;)

Skor-deichmann//blus-Gina tricot//shorts-Gina tricot

Nyheter från H&M #loveit

ÅH. Jackan kostar ynkliga 399:-. GE MIG.
Åh så fint!
 
Jag har haft lite paus för jag ville passa på att njuta av de få dagar med fint väder, vilket jag har gjort. Ska försöka fota lite nya kläder senare och sånt. Så håll utkik!

Mot sjön!

Klänning-gina tricot // väska h&m // skor h&m // solglasögon lindex (om ni undrar var den gula väskan som hänger på kroken kommer från: h&m) Så här såg jag ut idag på en liten båttur och en del bad i sjön. Det är väldigt varmt i vattnet! Och det är varmt ute idag! Ikväll ska vi kanske plocka hallon hos mormor och morfar (det är jättehöga hallonbuskar där med STOOORA och GOOODA hallon! Och kusinerna kommer dit också och ska stanna i en vecka, wiho! Ha det bra!

Stripes

Köpte den här fina klänningen på Gina tricot igår, så skön! Var på rea för bara 49 kr! Köpte även lite annat vilket ni får se någon annan gång. Den här blir perfekt att bara dra på över bikinin eller ha med ett skärp i midjan kanske. Mitt hår mår inte så bra just nu efter sol och saltvatten i två dagar utan att sköljas ur efter badet (som man ska göra helst). Får bli lite rehab för det haha. Kram

Ledig

Nu sticker jag och familjen (minus brorsan) till varmare delar av Sverige och kommer hem sent imorgonkväll/natt. Uppdatering kommer på torsdag! Ha det bra, kanske gör något mobilinlägg med någon bild eller så. Kram!

Dina bästa köp hösten 2012

1. Stickad tröja i burgundy (vinrött) ,gina tricot 149:- ,höstens trendfärg nummer ett!
2. Läderboots i svart eller brunt, passar till allt! 999:- scorett
3. Skinnbyxorna (i fuskskinn)  299:- H&M
4. Smyckeskrage som piffar upp ALLT. 149:- gina tricot
5. Snygg jacka i en knallig färg, du vill väl inte smälta in i mängden? 399:- resp. 499:- H&M

Bomber

'
När jag skulle ta helbilder blev alla jättekonstiga men nu ser ni hur den ser ut. Fyndad för en 100-lapp på H&M trend-rea. Älskar den! Lite svårmatchad kanske med tanke på modellen, men det ska nog gå bra.
 
Om ni undrar vart jag har tagit vägen de senaste dagarna så har jag varit ute med vår (nya!) båt igår och idag, läst en hel del (har läst ut Cirkeln och Eld de senaste fem dagarna) och sånt. Imorgon kanske det blir några nya roli´ga inlägg. Men jag kan inte lova något. Jag får liksom ta dagen som den kommer nu på sommaren, det hoppas jag ni förstår och flera av er gör säkert samma saker själva. För de flesta som läser bloggar har antagligen egna. Eller?
Kram!

Ingen uppdatering tyvärr

Jag kan tyvärr inte skriva alla dessa inlägg som jag lovat er idag, det åskar nämligen här. Men om åskan drar förbi kan jag det! Ville bara säga det innan jag drar ur sladden.... :)
kram

kul, kul, flirt, flirt

(för att citera Lisa)
Det som är kul är att det har kommit en hel del kommentarer på sista tiden, GILLAS!!! Och så har det kommit massa nya snygga saker på H&M trend. Här är mina favoriter.
Snyggt linne och awesome skinnjacka. GEE MIG!!
GE. MIG. NU. Speciellt byxorna, blir nog ett köp...
Usch. De här skorna är så fruktansvärt fula men ändå så älskar jag dom. Kostar bara 800kr.... (äkta skinn)
 
Vad har ni för er då? :)
Jag har varit på TUSENFRYD idag (typ norges svar på gröna lund). Jag åker inga karuseller (mår illa=spyr) så det var inte kul. Men jag har börjat en ny bok; Cirkeln (ÄNTLIGEN sitter lisa och skriker framför datorn) OCH tappat min tand (*applåder* hemma hos lisius thorangus). I går var Lisa hos mig för hon hade sovit över. Jag har förresten några bilder från kalaset att visa! Jag gör det imorgon om jag kommer ihåg... Plus en outfit. Så det blir nog lite att läsa för er imorrn. (REMIND ME PLEASE)
Kram!

Avicii för Ralph Lauren

Avicii är med i Ralph Laurens nya kampanj. Ganska snyggt enligt mig! Googla för fler bilder!

Trash denim

Allt från Gina tricot
Jag är helt kär i min nya stickade tröja och gråa t-shirt! De kommer bli mycket använda i höst! Åh jag är så nöjd med allt jag köpt på senaste tiden! <3
kram!

För vegetarianer (och er andra)

Jag måste bara tipsa alla vegetarianer som saknar smaken av grillat kött på sommaren, testa att grilla den cypriotiska osten halluomi (den smälter inte). Smaken påminner lite om kött. Det är så gott! Åt det i Cypern för 2 år sen och mums mums! Gör inte fö tjocka skivor bara det är inte lika gott tycker jag. Finns på typ Ica. Nu blir det grillat! :D

Sneakpeek

Haha sist blev det inget mer än en sneakpeek. Men det blir det idag! Kör ganska enkelt. Fryser lite så adderar nog en tröja sen också...

Snart snart

Jag ska snart gå och fota lite av mina senaste köp. Bla en bomberjacka, skjorta och shorts. Så håll ut! Jag kan inte lova en tid det blir publicerat för när jag gör det så blir det aldrig så... Jag skulle vilja fråga er alla om ni vet när H&M's höstkatalog kommer eller om den redan kommit? Vi brukar alltid få den i brevlådan och det var inte så länge sen vi beställde något där så vi borde ju få den (om man inte har beställt något därifrån på länge kan dom dra in "prenumerationen" på den). Jag är sugen på att sitta och ringa in saker jag vill ha, och jag och A-I brukar få beställa lite saker därifrån varje höst, hoppas vi får det i år med! Jag skulle behöva en ny väska (jag VET att jag har 2043874832 stycken redan men jag vill ha en fin brun eller svart jag har mest färgglada) och någon snygg tröja och kanske lite mysiga höstkläder. ÅH jag är störd som längtar efter att ha höstkläder redan men asså...det verkar inte bli någon sommar här ju! Blää! Hoppas jag (och familjen och förhoppningsvis någon mer familj) kan åka utomlands i höst! Typ Grekland eller något sånt fint! Eller kanske redan i sommar??

Okej det här liknade mer något jag kladdat ner i min dagbok, blev lite långt...hehe. Aja, ha det bra!
kram

några bilder från marstrand. åh så fint det är där! <33

ps.Lisa jag kollade igenom alla bilder från resan i din kamera. ds.

 

HAHAHA

Jag vill varna personer som lätt blir generade innan ni kollar på de här bilderna. Och frida och lisa, snälla mörda mig inte...
Introducerar med Frida, tror det var någon vecka innan vi skulle börja sexan. Cooling ;)
Jag och Lisa HAHAHAHA OMG!!! Kolla vad kort hår jag hade?? Detta var på sommarlovet mellan 5an och 6an tror jag....
seriöst? .....
Söt Lisa med läppglans och clipsörhängen
Exakt såhär såg alla våra "hoppbilder" ut. Proffsigt va.
........
På Sardinien hösten 2009. Jag (ASSÅ WTF HAR JAG PÅ MIG!??!!??), Lydia och A-I som gör någon snygg gorilla-pose.
Åh det var så fint där!!!
Jaa här har ni lite bilder från när jag var en tönt. Ha en bra dag.
;)
 Problem, froda? hahhaahha

Färgtrenderna du inte får missa!

Lila, orange och vinrött! Orange återkommer ju oftast varje höst, och ofta är det mycket plommonlila i butikerna. Men nu kan du ha lila i alla nyanser, från syrenlila till någon kleinblå+lila blandning. Orange gäller samma sak. Och vinrött. Alltså inte vanlig vinrött som är typ mörkrött, utan mer en blandning av det och plommonlila. Hoppas mitt första remby-....bildspel (?) är godkänt.
:)
Klicka i kanten på bilden för att se nästa bild! Det är tre bilder sammanlagt!

Först

Hej!
Hihi jag såg att min kommentar vad först på kenzas inlägg "mani och jag". Kul ;)
Jag ska snart göra en instaweek, håll ut! Ska bara äta lite nu! Senare blir det lite trendspaning också!
Kram

Get the look

Beställt!

Fanns inte min storlek (27-28) så jag beställde storlek 26 istället. Det var 4% elastan i så kanske jag får på mig dom ändå. Mina jeans från H&M är 2% elastan och dom är SJUKT stretchiga, så det ska nog dom här vara också. Annars får jag skicka tillbaks.
Från Gina tricot, 599:-
Så snygga! Håller tummarna att de ska passa! Kommer antagligen på tisdag eller onsdag... ;)

Sneekpeak

Dagens outfit kommer senare idag! Jag blev lite inspirerad av Frida gustafsson idag. Ni vet när hon hade på sig boyfriend-jeans, grå t-shirt, aprikosfärgad tröja, Valentino-clutch och ett statementhalsband. Den bilden syntes ÖVERALLT! Jag har äntligen inhandlat en sjukt snygg grå tshirt på gina tricot och jag älskar den verkligen! Inte konstigt att kollektionen heter "perfect tee". ;)

Lisa!

Hejhej!
Jag måste visa er allt jag köpte i göteborg, det första får ni antagligen se idag i min instaweek, och kanske något annat i en outfit eller så. Lisa kommer hit idag efter 3 veckor on the road. Igår fick jag dessutom både CHIC och ELLE som legat här hemma och väntat på mig. Så det får jag läsa i väntan på tomten, haha.
Ha det bra så hörs vi senare!

Lunch och shopping<3

Hejsan! Har nyss satt mig i bilen. Hittade en del fint på stan, visar någon dag. Vi åt lunch på ett ställe och det var jättegott! Nu bär det av hem mot Värmland...

15 år!

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag är i Göteborg och kom hit i tisdags. Igår fyllde jag 15 år och då var vi på Marstrand! Mamma, jag, A-I, kusinerna, moster och min tremänning från Australien. (hon har en svensk mamma och kan svenska ganska bra). Vi var där och doppade fötterna i havet och fiskade krabbor! Och så köpte jag en fin lång klänning för 200 kr billigare för att den hade gått upp i en söm!! Bara att laga ju! Solen sken och jag blev lite bränd på kinderna. Kolla min instagram (clariizz) om ni vill se bilder därifrån, annars får ni se dom på bloggen ikväll! Här är i alla fall en bild på två krabbor vi fångade i en turkisk yoghurt burk vi fiskade upp ur havet. Innan vi gick och köpte krabbspön allihopa fiskade vi med en klädnypa och snöre som vi fick av en förskoleklass som var där, haha. Med korvbitar. Det gillade krabborna ;) Idag blir det lite shopping med mamma, moster och kusin Alva (hon är 8 år) när dom andra är på liseberg! Kram!

Detaljer, detaljer

 
Två detaljer ur mitt rum. Vill ni ser mer av det här?
Kommentera i så fall!
 

Kenza-look-alike

Gillar ni Kenzas skärp från chicy.se?
På chicy.se kostar det 299:-, men jag såg att Gina Tricot fått in en snarlik variant för 200 kronor mindre.
99:- Inte riktigt lika snyggt som originalet men ändå snyggt! Finns också i silver!

The Annoying Orange

Skjorta från Vero moda (75%!!!), shorts från H&M

KAP!

149kronor. NEJ, du läste inte fel. Så himla billigt! En stickad tröja kostar ju oftast minst 300 kronor. Den är inte ens på rea. I fina höstfärger (jaja man får inte säga att det inte är så länge kvar till hösten´). Finns i vinrött, vitt, senapsgult, klarröd, grå och svart. Jag vill helst ha den i alla färger. Men jag tror jag ska köpa den i vinrött (på bilden). Det är ju ändå ett väldigt billigt och användbart trendköp liksom.

Båstnäs

Fotade med Canon EOS 1000D och redigerade (filter) här.
Vad tycks?

L8er

Hejhej! Ni får se bilderna på Båstnäs imorgon, KANSKE jag redigerar en del lite plus att internet krånglar lite på datorn nu. Sitter här och hickar som Pluto typ. När han hickar upp bubblor. Aja. Ha det så bra, godnatt.

Bilkyrkogården.

 
Hejsan! Idag var det kt (Kreativa Teamet, reds anm.) avslutning hemma hos vår ungdomsledare Elin! Vi åkte ut till Båstnäs ("bilkyrkogården", kolla här. ) och fotade en del, det var kul! Väldigt annorlunda ställe, ni borde åka dit om ni kommer i närheten! Jag ska ladda in bilderna i datorn, rotera mm och sen får ni se ett noga utvalt gäng av dem ;)
 
Skriver snart mer! Jag och A-I låg på ett täcke ute hela kvällen igår typ, och det var så himla varmt och skönt ute. Bild från a-i's instagram.

4th of July.

Hejsan!
Igår kväll var vi på lite 4th of July-firande hos några som vi känner som har bott i USA i fem år, men dom är svenskar. Det var kul! I går var det en vecka tills jag fyller år, jag fyller nämligen år på onsdag! (den 11 juli för att vara exakt). 15 år. Det känns bra. Om lika länge igen blir jag 30 år. Känns inte lika bra... Haha. Jag tänkte visa er min önskelista. Jag önskar mig objektivet mest som ni ser. (den här var gjord för att visa mamma och pappa, men jag lägger upp den ändå)
Har ingen aning om hur många eller hur mycket jag kommer få, det blir en överraskning ^^
Jag kommer nog köpa sakerna jag inte får men aja.
Hejdå, nu får vi gäster! Maria och lilla Lova kommer! :D
 

Hahaha

Här är ett roligt klipp med modeller som ramlar på catwalken.  De verkar inte skadade i alla fall. Tänk om man bröt foten när man stapplar runt i dom där skyhöga klackarna, VAD gör man då? Skönt att man inte är modell.
 

Instaweek part 2

Superbt nagellack från LÓréal. Det har inte gått bort någonting sen jag målade på det för ganska många dagar sen! Båtar i båthamnen.
Så sjukt fin utsikt från mitt fönster, och vår dammsugare (eller vi har en till som är större och inte "bärbar") som påminner om Carolina Engmans (www.fashionsquad.com) Proenza Schouler väska. Håller ni inte med?
Swedish summer as its best. Svensk sommar, finns inget bättre!
Akvarell, jag älskar det verkligen!
 
Följ mig på instagram, heter CLARIIZZ där!
Follow me at instagram, named CLARIIZZ there!
 

Eh, whuuuut?

Hahaham weird or what? x)
 

Instaweek part 1

Tog kort på fina saker i mitt rum. Om ni undrar så, nej, jag har inte varit i Paris. Souvenirerna kommer från pappa och en kompis som varit där.
Fler saker. Mina favoritfärger på nagellack, väska från H&M. Väska, second hand. Halsband, glitter och england. Basker, lindex.
Kläder, skor och en massa ELLE tidningar.
Jordgubbar med socker och grädde i en fin skål hos mormor, och fina souvenirer från Italien (rom och milano). Ljuslyktorna har ´jag fått av frida.
Spargris modell större i Stadsparken, Arvika. Shopping i Arvika.
Sådär, det var del ett. Del två får ni imorgon!
 

Holmedagarna

Läsk som smakar lite julmust typ.
Inne i Karl den tolftestugan, en stuga (några mil från norska gränsen) som de kungen sov i några nätter under kriget mot norge.
Jag och Frida åker häst och vagn och blir väldigt blöta på rumpan.
Så här ser vi ut i när det regnar. Eller inte.
Skyltfönstret i en gammal affär som dagen till ära är öppen så man kan köpa nymalet kaffe, tunnbröd, karameller eller enebärsdricka. Köpte en strut med polkagrisar.
Det var en del av min helg.
Hur har er helg varit?
 

Shopping mall

Hejsan!
Idag skulle jag, Frida och Anna till shoppingcentret, men Anna kunde inte följa med så jag och Frida åkte dit i någon timme. Jag hann köpa ett par shorts och en skjorta, visar senare (ska bara fota). Tänkte visa de få bilder jag tog i går på Holmedagarna och lite instaweek.
Återkommer snart!

Akvarell

Jag älskar verkligen att måla med akvarellfärger! Kanske har det i blodet, min moster är nämligen jättebra på det!
Älskar min fina ask som är mammas gamla. Jag har egna färger+köpt en del och satt i. Tycker den är så fin!
En bild som jag målat. Vad tycks?
Kram! (visar bilder från holmedagarna senare eller imorgon!)
RSS 2.0