Lucka 12,13,14,15,16

Lucka 11

Dagkräm, typ. Har inte testat än, ska nog gegga in den i ansiktet snart. Hoppas den är bra och INTE svider, är rätt så känslig i mitt ansikte. Men The Body Shop brukar ha bra saker.
 
MIN NYA BLOGG

Lucka 10

Lucka 9

Miniläppglans som är...brunt?
 
GLÖM INTE;
http://narsil.blogg.se
 
min nya blogg! Kommer som sagt fortsätta lägga upp kalender-bilder här.
 

Lucka 8

Nail Polishing Block. Två olika filar är det.
 
Glöm inte att gå till www.narsil.blogg.se

Narsil

www.narsil.blogg.se
 
^THIS IS WHERE YOU'RE SUPPOSED TO LOOK^
 

Let's start a new blog once again

Jag har tänkt göra en ny blogg. Starta om på nytt liksom. Men fortsätt kolla in här tills julafton, kommer antagligen lägga upp alla saker jag fått i the body shop-kalendern här. Eller så publicerar jag alla dem i den nya. Den här är så dålig och pinsamt patetisk. Kommer dock inte radera den.
Ciao!
 
UPDATE: Kommer antagligen dölja den här, men inte ta bort den. Jag gör det nog om några dagar efter att jag postat en ny länk.
 
Fråga inte varför jag tar bort den, jag orkar bara inte med den, för den är så värdelös. 

Work in progress: ELROND

Jag vet, ingen bryr sig osv osv. Men det är kul för mig att låtsas att någon bryr sig. Så här ser mitt nuvarande projekt ut alltså, jag har kommit längre men det krävs ett under för att få den att se bra ut. Helt fel färger, jag måste verkligen köpa nya promarkers! I fler dovare färger, har massa knalliga nu...
Han hade så fula skor och de blev ännu fulare när man försökte rita av dem. Kolla min instagram (clotra) så kanske jag lägger upp bild på resultatet om jag orkar bry mig om att göra klart den.
Godnatt.

Lucka 7

Citron bodylotion

Lucka 6

Mango showergel

Lucka 5

Minihårborste!

DAMN YOU SCHOOL!!!

Jag hade tänkt se premiären av The Hobbit i Karlstad på onsdag, men tack vare att skolan slutar fel tid, sista bussen hem går för tidigt och allt är bajs så kanske det inte går! Men jag får väl kämpa in i det sista. Irriterande att det största problemet ska vara att ta sig dit, när man kan klicka hem biljetterna på tre röda. JAG ÄR ARG.
 
/mvh mkt upprörd människa

Lucka 4

Rainforest schampo.
 
Jag kunde inte skriva igår eftersom jag var i Karlstad på öppet hus för gymnasiet. Det här är alltså luckan från igår. Jag får se om jag hinner lägga upp dagens lucka, annars kommer den nog i alla fall på instagram. Som sagt, så har jag inte riktigt tid för det här nu.
 

Lucka 3

En skrubbsak, typ.
 
Har förövrigt kommit på hur kul det är att redigera videos i iMovie! Har aldrig varit särskilt intresserad av att filma och det har inte varit ett problem att ha en kamera som inte kan filma, men nu har jag kommit på att det är kul att klippa och sånt! Har verkligen inte lärt mig allt, men övning ger färdighet (usch nu tänker jag på Bella Cullen)
 

OMG FRIDA I DID THE IMPOSSIBLE!!!

 
 
 
 

Lucka 2

Yeah, I really think this will get used. NOT.
Godmorgon förresten. Jag och mamma såg på "The Return of the King" igår, kan vara den bästa filmen jag sett. EPIC! Längtar till The Hobbit, hoppas jag kan se den på premiären! Nu kan man hänga med på riktigt, när LotR-filmerna kom var jag 4, 5 och 6 år liksom... ÅH VAD JAG LÄÄÄNGTAR!!!

Mysigt!

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Rätt mysigt.

Lucka 1, The Body Shop-kalender

En Cranberry Joy Shower Gel. Den luktar jordgubbssaft. Ska testa den när jag duschar nästa gång!
 
RSS 2.0